ORDU EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş 03.02.2016 - 10:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2865+ kez okundu.
 

ORDU EMNİYETİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından Ocak ayı içerisinde operasyonlarda uyuşturucu, kaçak, sigara ve sahte para kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına 82 kişiden 4’ü tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüklerince 1-31 Ocak tarihleri arasında yürütülen operasyonlar hakkında açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada bu dönem içerisinde 10 Gram Esrar, 8 Gram Sentetik Kannobinoid, 18 Adet Ecstasy Hap, 14.306 Paket Kaçak Sigara,  1 Şişe Kaçak İçki, 3 Adet Sahte Para, 3 Adet Sahte Belge (sahte çek, sahte sürücü belgesi) ele geçirildiği belirtildi. Bu olaylarla ilgili olarak toplam 82 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilmiş, bu şahıslardan 4’ünün tutuklandığı belirtilen emniyet açıklamasında, “Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.” denildi.
Ordu Emniyet Müdürlüğü tarafından Ocak ayı içerisinde operasyonlarda uyuşturucu, kaçak, sigara ve sahte para kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına 82 kişiden 4’ü tutuklandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüklerince 1-31 Ocak tarihleri arasında yürütülen operasyonlar hakkında açıklamada bulundu.

Emniyetten yapılan açıklamada bu dönem içerisinde 10 Gram Esrar, 8 Gram Sentetik Kannobinoid, 18 Adet Ecstasy Hap, 14.306 Paket Kaçak Sigara,  1 Şişe Kaçak İçki, 3 Adet Sahte Para, 3 Adet Sahte Belge (sahte çek, sahte sürücü belgesi) ele geçirildiği belirtildi.

Bu olaylarla ilgili olarak toplam 82 şüpheli şahıs adli mercilere sevk edilmiş, bu şahıslardan 4’ünün tutuklandığı belirtilen emniyet açıklamasında, “Halkımızdan almış olduğumuz destekle kaçakçılık ve uyuşturucu madde suçları ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.