Ordu “Batum Expo 2014 Fuarı”nda Tanıtıldı

Turizm 07.05.2014 - 16:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3235+ kez okundu.
 

Ordu “Batum Expo 2014 Fuarı”nda Tanıtıldı

Ordu ili, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen “Batumi Expo 2014 7. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları fuarında tanıtıldı.

Bu yıl 7’iıncisi yapılan "Batumi Expo 2014 7. Uluslar arası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı'nın 2 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen açılışına, Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil KHABADZE, Vali Kenan ÇİFTÇİ, Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER, Artvin Valisi Kemal CİRİT, Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Engin ARIKAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Seyahat Acentaları, Tur Operatörleri ve Konsolosluk çalışanları katıldı. Batumi Expo 2014 7. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları fuarı’na Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Ukrayna, Polonya, Ermenistan ve Çin'den yaklaşık 50 firma katıldı.Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standı ile yer aldığı turizme yönelik fuarda, kitapçık, broşür ve görsel materyaller ile tanıtım yaptı.Vali Kenan ÇİFTÇİ, Ordu’nun tarihi, turistik ve kültürel değerlerini yansıtan Ordu Standı’nın, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, fuarların illerin tanıtımı açısından önemine vurgu yaptı ve “Düzenlenen bu tür fuarlar Ordu’nun tanıtımı açısından çok önemli. Burada yaptığımız tanıtım ve görüşmelerimizin olumlu sonuç vereceğine inanıyorum. Fuarda Ordu standına gösterilen ilgiden de çok memnun kaldık” dedi.Ordu ticaret ve Sanayi Odası’ndan 40 kişilik bir heyette fuarda yer alırken, Ordu standını ziyaret eden konuklara fındık ve Orduyu tanıtıcı materyaller hediye edildi.2 Mayıs’ta başlayan “Batum Expo 2014 7.Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı 4 Mayıs 2014 tarihinde sona erdi.
Ordu ili, Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen “Batumi Expo 2014 7. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları fuarında tanıtıldı.

Bu yıl 7’iıncisi yapılan "Batumi Expo 2014 7. Uluslar arası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı'nın 2 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilen açılışına, Acara Özerk Cumhuriyeti Hükümet Başkanı Archil KHABADZE, Vali Kenan ÇİFTÇİ, Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER, Artvin Valisi Kemal CİRİT, Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Engin ARIKAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan GÜLDEREN, Seyahat Acentaları, Tur Operatörleri ve Konsolosluk çalışanları katıldı.

Batumi Expo 2014 7. Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları fuarı’na Türkiye, Gürcistan, Azerbaycan, İran, Ukrayna, Polonya, Ermenistan ve Çin'den yaklaşık 50 firma katıldı.

Ordu Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standı ile yer aldığı turizme yönelik fuarda, kitapçık, broşür ve görsel materyaller ile tanıtım yaptı.

Vali Kenan ÇİFTÇİ, Ordu’nun tarihi, turistik ve kültürel değerlerini yansıtan Ordu Standı’nın, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, fuarların illerin tanıtımı açısından önemine vurgu yaptı ve “Düzenlenen bu tür fuarlar Ordu’nun tanıtımı açısından çok önemli. Burada yaptığımız tanıtım ve görüşmelerimizin olumlu sonuç vereceğine inanıyorum. Fuarda Ordu standına gösterilen ilgiden de çok memnun kaldık” dedi.

Ordu ticaret ve Sanayi Odası’ndan 40 kişilik bir heyette fuarda yer alırken, Ordu standını ziyaret eden konuklara fındık ve Orduyu tanıtıcı materyaller hediye edildi.

2 Mayıs’ta başlayan “Batum Expo 2014 7.Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı 4 Mayıs 2014 tarihinde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.