ORDU'YA YENİ DOKTORLAR GELİYOR

Gündem 30.08.2019 - 15:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3184+ kez okundu.
 

ORDU'YA YENİ DOKTORLAR GELİYOR

Ordu il sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu Ordu ve ilçeleri ile ilgili Doktor ihtiyacının karşılanacağını müjdeledi.

Ordu il sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu Ordu ve ilçeleri ile ilgili Doktor ihtiyacının karşılanacağını müjdeledi. Ordu il sağlık Müdürü Dr.Kasapoğlu’nun açıklaması şöyle; İlimizde görev almak üzere Bakanlığımızca 88. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Kumru Devlet Hastanemize Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Akkuş ve Aybastı Devlet Hastanemize Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fatsa Devlet Hastanemize Genel Cerrahi ve Radyoloji, Ünye Devlet Hastanemize Göğüs Hastalıkları ve Kardiyoloji, Gölköy Devlet Hastanemize Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanemize Tıbbi Patoloji, Ulubey Devlet Hastanemize Aile Hekimliği Branşlarında toplam 10 uzman hekim ile 143 pratisyen hekim olmak üzere toplam 153 hekim münhal kadrosu açılmıştır. Sağlık hizmetlerimizdeki uzman hekim ve pratisyen hekim eksikliği böylelikle giderilmiş olacak ve Şehrimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu sağlanacaktır. Mevcut atamaların İlimize hayırlı olmasını diler ve başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin KOCA olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.  
Ordu il sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu Ordu ve ilçeleri ile ilgili Doktor ihtiyacının karşılanacağını müjdeledi.

Ordu il sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu Ordu ve ilçeleri ile ilgili Doktor ihtiyacının karşılanacağını müjdeledi.
Ordu il sağlık Müdürü Dr.Kasapoğlu’nun açıklaması şöyle;
İlimizde görev almak üzere Bakanlığımızca 88. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurasında Kumru Devlet Hastanemize Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Akkuş ve Aybastı Devlet Hastanemize Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fatsa Devlet Hastanemize Genel Cerrahi ve Radyoloji, Ünye Devlet Hastanemize Göğüs Hastalıkları ve Kardiyoloji, Gölköy Devlet Hastanemize Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanemize Tıbbi Patoloji, Ulubey Devlet Hastanemize Aile Hekimliği Branşlarında toplam 10 uzman hekim ile 143 pratisyen hekim olmak üzere toplam 153 hekim münhal kadrosu açılmıştır. Sağlık hizmetlerimizdeki uzman hekim ve pratisyen hekim eksikliği böylelikle giderilmiş olacak ve Şehrimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu sağlanacaktır.
Mevcut atamaların İlimize hayırlı olmasını diler ve başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin KOCA olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.