“ORDU VE MİLLETİM İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIR OLARAK BURAYA GELDİM”

Siyaset 01.06.2018 - 09:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4346+ kez okundu.
 

“ORDU VE MİLLETİM İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIR OLARAK BURAYA GELDİM”

AK Parti Milletvekili Adayı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu ve millet için çalışmaya hazır olduklarını ve var gücüyle çalışacaklarını belirterek insanı hizmeti düşünen birisi olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu ve millet için çalışmaya hazır olduklarını ve var gücüyle çalışacaklarını belirterek insanı hizmeti düşünen birisi olduğunu söyledi. AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda bir otelde düzenledikleri sahur programında basın mensupları ile bir araya gelen Yediyıldız, hem basın mensupları ile tanıştı hem de sorularını yanıtladı. Yediyıldız, burada yaptığı açıklamalarda, Ordu için çalışmalar yapacağını ve verdiği sözleri yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirtti. “VERDİĞİM BÜTÜN SÖZLERİ YERİNE GETİRDİM, VERMEDİKLERİMİ DE YAPMAYA ÇALIŞTIM” Şimdiye kadar verdiği bütün sözleri tutmaya çalıştığını bundan sonraki süreçte de bunun için elinden geleni yapacağını aktaran Yediyıldız, “İstanbul’da, Ordu Dernekler Platformu diye bir platformun başkanlığını yaptım. Ve o başkanlıkta da Ordulu yaklaşık 250 derneğin 200’ünün her sene 2-3 defa ziyaret ederek hatırlarını sordum. O konuştuğum süreçte verdiğim bütün sözleri yerine getirdim, vermediklerimi de yapmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceğim” dedi. “ORDU VE MİLLETİM İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIM” Milletvekili olduktan sonra Ordu’yu sık sık ziyaret edeceğini aktaran Op. Dr. Şenel Yediyıldız, “Vekil değilken de sık sık Ordu’ya geliyordum. Ama sorumluluklarını idrak eden, sorumluluklarını duyan ve bilen mesuliyet duygusuna sahip birisiyim. Onun için o sorumluluklar ve mesuliyet bana neyi gösteriyorsa, onları layığı ile yapmaya çalışacağım ve yapacağım inşallah. Vekil olduğum zaman memleketime, milletime ve insanıma yardım etmeye, olaylar neyse orta yoldan çözmeye ve her yönüyle Ordu ve milletim için çalışmaya hazır olarak buraya geldim. İnşallah bu sözlerimde duracağım çünkü durmak mecburiyetindeyim” şeklinde konuştu. “İNSANI DÜŞÜNEN VE İNSANA HİZMETİ ÖNCELİK EDİNEN BİREYLERİZ” Basın mensupları tarafından sorulan sorulara içtenlikle cevap veren ve konuşmasında ayrıca siyaseti bir dava olarak gördüğünü dile getiren Yediyıldız, “Ben siyaseti bir dava olarak görüyorum. Ben milletvekili olurum ancak milletim için ve Ordu için olurum. Biz bir ve beraber olmaya her zaman devam edeceğiz. Biz insanı düşünen ve insana hizmeti öncelik edinen bireyleriz” ifadelerini kullandı. Basın mensupları ile yapılan tanışma toplantısı düzenlenen sahur programının ardından sona erdi.
AK Parti Milletvekili Adayı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu ve millet için çalışmaya hazır olduklarını ve var gücüyle çalışacaklarını belirterek insanı hizmeti düşünen birisi olduğunu söyledi.

AK Parti Milletvekili Adayı Op. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu ve millet için çalışmaya hazır olduklarını ve var gücüyle çalışacaklarını belirterek insanı hizmeti düşünen birisi olduğunu söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, 24 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda bir otelde düzenledikleri sahur programında basın mensupları ile bir araya gelen Yediyıldız, hem basın mensupları ile tanıştı hem de sorularını yanıtladı. Yediyıldız, burada yaptığı açıklamalarda, Ordu için çalışmalar yapacağını ve verdiği sözleri yerine getirmek için var gücüyle çalışacağını belirtti.

“VERDİĞİM BÜTÜN SÖZLERİ YERİNE GETİRDİM, VERMEDİKLERİMİ DE YAPMAYA ÇALIŞTIM”

Şimdiye kadar verdiği bütün sözleri tutmaya çalıştığını bundan sonraki süreçte de bunun için elinden geleni yapacağını aktaran Yediyıldız, “İstanbul’da, Ordu Dernekler Platformu diye bir platformun başkanlığını yaptım. Ve o başkanlıkta da Ordulu yaklaşık 250 derneğin 200’ünün her sene 2-3 defa ziyaret ederek hatırlarını sordum. O konuştuğum süreçte verdiğim bütün sözleri yerine getirdim, vermediklerimi de yapmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceğim” dedi.

“ORDU VE MİLLETİM İÇİN ÇALIŞMAYA HAZIRIM”

Milletvekili olduktan sonra Ordu’yu sık sık ziyaret edeceğini aktaran Op. Dr. Şenel Yediyıldız, “Vekil değilken de sık sık Ordu’ya geliyordum. Ama sorumluluklarını idrak eden, sorumluluklarını duyan ve bilen mesuliyet duygusuna sahip birisiyim. Onun için o sorumluluklar ve mesuliyet bana neyi gösteriyorsa, onları layığı ile yapmaya çalışacağım ve yapacağım inşallah. Vekil olduğum zaman memleketime, milletime ve insanıma yardım etmeye, olaylar neyse orta yoldan çözmeye ve her yönüyle Ordu ve milletim için çalışmaya hazır olarak buraya geldim. İnşallah bu sözlerimde duracağım çünkü durmak mecburiyetindeyim” şeklinde konuştu.

“İNSANI DÜŞÜNEN VE İNSANA HİZMETİ ÖNCELİK EDİNEN BİREYLERİZ”

Basın mensupları tarafından sorulan sorulara içtenlikle cevap veren ve konuşmasında ayrıca siyaseti bir dava olarak gördüğünü dile getiren Yediyıldız, “Ben siyaseti bir dava olarak görüyorum. Ben milletvekili olurum ancak milletim için ve Ordu için olurum. Biz bir ve beraber olmaya her zaman devam edeceğiz. Biz insanı düşünen ve insana hizmeti öncelik edinen bireyleriz” ifadelerini kullandı.

Basın mensupları ile yapılan tanışma toplantısı düzenlenen sahur programının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.