ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN SAHNELERE

Yaşam 19.06.2019 - 17:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3805+ kez okundu.
 

ORDU ÜNİVERSİTESİNDEN SAHNELERE

Ordu Üniversitesi’nde müzik ve sahne sanatları üzerine eğitim alan Trabzonlu genç ve güzel şarkıcı Seren Uzun, “Pulim” ile dikkatleri üzerine çekti.

“Pulim” şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Seren Uzun, sosyal paylaşım sitesi Youtube’da yaklaşık 3 ayda 25 milyon izlenme sayısına ulaştı. Herkesin beğenisini kazan şarkı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç şarkıcı Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde dünyaya geldi ve Ordu Üniversitesi’nde müzik ve sahne sanatları üzerine eğitimi alan Uzun, çocuk yaştan itibaren müziğin içinde bulunuduğunu daha önce katıldığı bir yarışma programında dile getirmişti.  Senelerce müzikle uğraşarak karşılığını almanın güzel bir duygu olduğunu kaydeden Uzun, İlk projesi olmasına rağmen çok güzel geri dönüşler aldığını bildirdi.Genç santçıya bizde bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Ordu Üniversitesi mezunu olması ve bunuda özel bir kanaldaki katıldığı yarışma programında dile getirmesi ayrıca bizleri bir Ordu'lu olarak mutlu etti. Yolun açık olsun Seren Uzun diyor genç kardeşimize elimizden geldiğince Ordu basını olarak destek vereceğimizi bilmesini istiyoruz..
Ordu Üniversitesi’nde müzik ve sahne sanatları üzerine eğitim alan Trabzonlu genç ve güzel şarkıcı Seren Uzun, “Pulim” ile dikkatleri üzerine çekti.

“Pulim” şarkısıyla milyonların beğenisini kazanan Seren Uzun, sosyal paylaşım sitesi Youtube’da yaklaşık 3 ayda 25 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Herkesin beğenisini kazan şarkı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç şarkıcı Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde dünyaya geldi ve Ordu Üniversitesi’nde müzik ve sahne sanatları üzerine eğitimi alan Uzun, çocuk yaştan itibaren müziğin içinde bulunuduğunu daha önce katıldığı bir yarışma programında dile getirmişti.

 Senelerce müzikle uğraşarak karşılığını almanın güzel bir duygu olduğunu kaydeden Uzun, İlk projesi olmasına rağmen çok güzel geri dönüşler aldığını bildirdi.Genç santçıya bizde bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Ordu Üniversitesi mezunu olması ve bunuda özel bir kanaldaki katıldığı yarışma programında dile getirmesi ayrıca bizleri bir Ordu'lu olarak mutlu etti.

Yolun açık olsun Seren Uzun diyor genç kardeşimize elimizden geldiğince Ordu basını olarak destek vereceğimizi bilmesini istiyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.