ORDU'NUN YOLLARI TAKİPTE

Gündem 17.06.2020 - 15:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3897+ kez okundu.
 

ORDU'NUN YOLLARI TAKİPTE

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek Ordu’nun talepleri hakkında görüştü.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek Ordu’nun talepleri hakkında görüştü. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Metin Gündoğdu; Altınordu - Kabadüz – Çambaşı Yolu çalışmalarının hızlanması ile ilgili görüşmelerde bulundu. Gündoğdu görüşme esnasında yapımı devam eden yollar, Ulubey- Sarpdere Yolunun genişletilmesi ve Işıktepe – Gürgentepe Yolunun ise  sıcak asfalt çalışmasının bitirilmesi hususlarını dile getirdi. Gündoğdu, Ordu’nun ilçe yol bağlantılarının 2022’nin sonunda bitmesinin planlandığını ve çalışmaları yakınen takip ettiklerini belirtti. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nun bölgeyi iyi bildiğini ve yapımı devam eden yolların hizmete açılması için çalışmaların hızlandırıldığını belirtti. Gündoğdu “Genel Müdürümüz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, yapımı devam eden diğer yollara ek olarak Gürgentepe – Işıktepe ile Ulubey – Sarpdere Yollarının da yapılmasını talep ettik. Genel Müdürümüz, Karayolları Bölge Müdürümüze gerekli talimatları verdiğini belirterek çalışmaların başlayacağını aktardı.” diye konuştu. Ordu İçin Gayret Göstermeye Devam! AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Her zaman söylediğimiz gibi, işimiz gücümüz Ordu. Şehrimizin eksikliklerini tamamlamaya, problemlerini çözmeye gayret göstermeye devam edeceğiz.” dedi.kryllrı.jpeg
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek Ordu’nun talepleri hakkında görüştü.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek Ordu’nun talepleri hakkında görüştü.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya ile Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Metin Gündoğdu; Altınordu - Kabadüz – Çambaşı Yolu çalışmalarının hızlanması ile ilgili görüşmelerde bulundu. Gündoğdu görüşme esnasında yapımı devam eden yollar, Ulubey- Sarpdere Yolunun genişletilmesi ve Işıktepe – Gürgentepe Yolunun ise  sıcak asfalt çalışmasının bitirilmesi hususlarını dile getirdi.
Gündoğdu, Ordu’nun ilçe yol bağlantılarının 2022’nin sonunda bitmesinin planlandığını ve çalışmaları yakınen takip ettiklerini belirtti.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nun bölgeyi iyi bildiğini ve yapımı devam eden yolların hizmete açılması için çalışmaların hızlandırıldığını belirtti.
Gündoğdu “Genel Müdürümüz ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, yapımı devam eden diğer yollara ek olarak Gürgentepe – Işıktepe ile Ulubey – Sarpdere Yollarının da yapılmasını talep ettik. Genel Müdürümüz, Karayolları Bölge Müdürümüze gerekli talimatları verdiğini belirterek çalışmaların başlayacağını aktardı.” diye konuştu.

Ordu İçin Gayret Göstermeye Devam!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Her zaman söylediğimiz gibi, işimiz gücümüz Ordu. Şehrimizin eksikliklerini tamamlamaya, problemlerini çözmeye gayret göstermeye devam edeceğiz.” dedi.kryllrı.jpeg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.