ORDU'NUN VE KARADENİZ’İN GURURU BERNA TUT

Spor 27.07.2021 - 18:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4020+ kez okundu.
 

ORDU'NUN VE KARADENİZ’İN GURURU BERNA TUT

9 yıldır Türkiye Şampiyonu, çok sayıda Türkiye rekoru kıran Berna Tut, Ordu’nun gururu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

9 yıldır Türkiye Şampiyonu, çok sayıda Türkiye rekoru kıran Berna Tut, Ordu’nun gururu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ordu’da yaşayan ve 22 yaşında Milli Sporcu Berna Tut, Muay Thai, Wushu Kungfu ve Kick Boks Spor branşlarında sayısız müsabakaya katılarak, 9. Türkiye şampiyonluğu, 5 defa  Wushu kungfu Türkiye  şampiyonluğu,1 defa Muaythai Türkiye şampiyonluğu, 2  defa Kyokushin Karate  Türkiye şampiyonluğu, 1 defa Kickboks Türkiye şampiyonluğu, Wushu Kung-fu Büyükler Avrupa Üçüncülüğü, Wushu kung-fu Büyükler Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu, Wushu Kungfu Gençler Dünya Üçüncülüğü elde etti.  Muaythai Büyükler Avrupa Kupası  Şampiyonluğu (EMF) ve Kyokushin Karete Gençler Avrasya Üçüncülüğü da olan Milli Sporcu, Berna Tut 2016 yılında Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünde eğitim hayatını devam ettiren 5 branşta önemli dereceleri olan milli sporcu 2021 yılında Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Efsane Şampiyon olma yolunda giden ve Ordu’nun yanı sıra Karadeniz’in gururu olan dünya dereceli bayan sporcu olma özelliğini elinde bulunduruyor.   
9 yıldır Türkiye Şampiyonu, çok sayıda Türkiye rekoru kıran Berna Tut, Ordu’nun gururu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

9 yıldır Türkiye Şampiyonu, çok sayıda Türkiye rekoru kıran Berna Tut, Ordu’nun gururu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Ordu’da yaşayan ve 22 yaşında Milli Sporcu Berna Tut, Muay Thai, Wushu Kungfu ve Kick Boks Spor branşlarında sayısız müsabakaya katılarak, 9. Türkiye şampiyonluğu, 5 defa  Wushu kungfu Türkiye  şampiyonluğu,1 defa Muaythai Türkiye şampiyonluğu, 2  defa Kyokushin Karate  Türkiye şampiyonluğu, 1 defa Kickboks Türkiye şampiyonluğu, Wushu Kung-fu Büyükler Avrupa Üçüncülüğü, Wushu kung-fu Büyükler Akdeniz Oyunları Şampiyonluğu, Wushu Kungfu Gençler Dünya Üçüncülüğü elde etti. 
Muaythai Büyükler Avrupa Kupası  Şampiyonluğu (EMF) ve Kyokushin Karete Gençler Avrasya Üçüncülüğü da olan Milli Sporcu, Berna Tut 2016 yılında Ordu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünde eğitim hayatını devam ettiren 5 branşta önemli dereceleri olan milli sporcu 2021 yılında Beden Eğitimi Bölümünden mezun oldu.
Efsane Şampiyon olma yolunda giden ve Ordu’nun yanı sıra Karadeniz’in gururu olan dünya dereceli bayan sporcu olma özelliğini elinde bulunduruyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.