'ORDU İLİ PANDEMİDE ÇOK KRİTİK BİR NOKTAYA GELMİŞTİR'

Sağlık 16.12.2020 - 00:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2901+ kez okundu.
 

'ORDU İLİ PANDEMİDE ÇOK KRİTİK BİR NOKTAYA GELMİŞTİR'

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel TBMM’de hem genel kurulda hem de düzenlediği basın toplantısında Ordu ilinin Pandemide çok kritik bir noktada olduğunu ifade etti.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel TBMM’de hem genel kurulda hem de düzenlediği basın toplantısında Ordu ilinin Pandemide çok kritik bir noktada olduğunu ifade etti. Adıgüzel’in ifadeleri şu şekilde: “Ordu ili pandemide çok kritik bir noktaya gelmiştir. Günlerdir hem meslektaşlarımdan, hem  hasta yakınlarından yardım çağrıları alıyorum. ve günlerdir uyarıyor önermede bulunuyorum. Biraz önce gelen bilgilere göre şu anda Ordu 112 de 36 hasta  yoğun bakım yatağı için bekliyor. Acillerde  hastalar entübe bir şekilde bekliyor. Yeni yapılan valilik binası hazır. Yeni yerine taşınan boşaltılan diş Hekimliği Fakültesi boş.  Oraları hızlı bir şekilde hazırlayalım, yer sorununu aşalım. Biz savaş yıllarında okul binalarını karargah yaptık,  meclis yaptık.  Sağlık Bakanlığına bu kutsal çatı altında bir Milletvekili olarak rica ediyorum, bir hekim olarak da hastalarım adına yalvarıyorum.  Hemen yoğun bakım cihazları ve personeli istihdam ederek Ordu için acil çözümler üretelim. İnsanlarım sedye üzerinde ölüyor.”  
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel TBMM’de hem genel kurulda hem de düzenlediği basın toplantısında Ordu ilinin Pandemide çok kritik bir noktada olduğunu ifade etti.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel TBMM’de hem genel kurulda hem de düzenlediği basın toplantısında Ordu ilinin Pandemide çok kritik bir noktada olduğunu ifade etti. Adıgüzel’in ifadeleri şu şekilde:

“Ordu ili pandemide çok kritik bir noktaya gelmiştir. Günlerdir hem meslektaşlarımdan, hem  hasta yakınlarından yardım çağrıları alıyorum. ve günlerdir uyarıyor önermede bulunuyorum. Biraz önce gelen bilgilere göre şu anda Ordu 112 de 36 hasta  yoğun bakım yatağı için bekliyor. Acillerde  hastalar entübe bir şekilde bekliyor. Yeni yapılan valilik binası hazır. Yeni yerine taşınan boşaltılan diş Hekimliği Fakültesi boş.  Oraları hızlı bir şekilde hazırlayalım, yer sorununu aşalım. Biz savaş yıllarında okul binalarını karargah yaptık,  meclis yaptık.  Sağlık Bakanlığına bu kutsal çatı altında bir Milletvekili olarak rica ediyorum, bir hekim olarak da hastalarım adına yalvarıyorum.  Hemen yoğun bakım cihazları ve personeli istihdam ederek Ordu için acil çözümler üretelim. İnsanlarım sedye üzerinde ölüyor.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.