ORDU HALTER ŞAMPİYONLUĞUNA EV SAHİBİ

Spor 23.07.2018 - 16:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4205+ kez okundu.
 

ORDU HALTER ŞAMPİYONLUĞUNA EV SAHİBİ

Ordu’da 2 - 5 Ağustos tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter şampiyonası için Şarkiye Mahallesi Fidangör Caddesinde tanıtım amaçlı stant kuruldu.

Ordu’da 2 - 5 Ağustos tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter şampiyonası için Şarkiye Mahallesi Fidangör Caddesinde tanıtım amaçlı stant kuruldu. Kurulan stantta vatandaşlar gösteri için yapılan halteri kaldırdı. Halteri kaldırmayı başaranlara ise şapka hediye edildi. Altınordu Recep Kara Spor Salonunda yapılacak olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter Şampiyonası salondan önce sokakta vatandaşla buluştu. Yaklaşık 10 gün sonra başlayacak olan Şampiyona öncesinde Fidangör Caddesine Halter Standı kuruldu. Caddeden gecen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Gösteri amaçlı kurulan halteri kaldıranlar hem güzel bir anı yaşamış oldu hem de hediye olarak verilen şapkalara sahip oldular. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri aynı yerde tanıtım standının kurulacağını söyleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İlimizde 2 - 5 Ağustos tarihlerinde Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Türkiye Şampiyonası yapılacak. Bay ve bayan olmak yapılacak şampiyona öncesi ise Altınordu Şarkiye Mahallesinde Fidangör caddesinde bir tanıtım organize ettik. Özellikle burada ki amaç hem ilimizde halter sporunu tanıtmak ve gençleri bu spora özendirmek hem de ilimizde ilk defa yapılacak olan Halter Türkiye Şampiyonasının tanıtımını yapmak. Şu saate kadar büyük bir ilgi var, sabahın erken saatlerinden itibaren buradayız. İlgi duyan vatandaşlarımız gösteri amaçlı kurulan halteri kaldırmaya çalışıyorlar ve kaldırmayı başaranlara da şapka hediye ediyoruz. Bu tanıtım ilgiyi biraz daha arttırdı diyebiliriz. Ben tüm Orduluları 2-5 Ağustos’ta yapılacak Halter Türkiye Şampiyonasına bekliyorum” ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ
Ordu’da 2 - 5 Ağustos tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter şampiyonası için Şarkiye Mahallesi Fidangör Caddesinde tanıtım amaçlı stant kuruldu.

Ordu’da 2 - 5 Ağustos tarihleri arasında ilk kez düzenlenecek olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter şampiyonası için Şarkiye Mahallesi Fidangör Caddesinde tanıtım amaçlı stant kuruldu. Kurulan stantta vatandaşlar gösteri için yapılan halteri kaldırdı. Halteri kaldırmayı başaranlara ise şapka hediye edildi.

Altınordu Recep Kara Spor Salonunda yapılacak olan Gençler ve 23 Yaş Altı Bay – Bayan Türkiye Halter Şampiyonası salondan önce sokakta vatandaşla buluştu. Yaklaşık 10 gün sonra başlayacak olan Şampiyona öncesinde Fidangör Caddesine Halter Standı kuruldu. Caddeden gecen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Gösteri amaçlı kurulan halteri kaldıranlar hem güzel bir anı yaşamış oldu hem de hediye olarak verilen şapkalara sahip oldular.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma Günleri aynı yerde tanıtım standının kurulacağını söyleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İlimizde 2 - 5 Ağustos tarihlerinde Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Türkiye Şampiyonası yapılacak. Bay ve bayan olmak yapılacak şampiyona öncesi ise Altınordu Şarkiye Mahallesinde Fidangör caddesinde bir tanıtım organize ettik. Özellikle burada ki amaç hem ilimizde halter sporunu tanıtmak ve gençleri bu spora özendirmek hem de ilimizde ilk defa yapılacak olan Halter Türkiye Şampiyonasının tanıtımını yapmak. Şu saate kadar büyük bir ilgi var, sabahın erken saatlerinden itibaren buradayız. İlgi duyan vatandaşlarımız gösteri amaçlı kurulan halteri kaldırmaya çalışıyorlar ve kaldırmayı başaranlara da şapka hediye ediyoruz. Bu tanıtım ilgiyi biraz daha arttırdı diyebiliriz. Ben tüm Orduluları 2-5 Ağustos’ta yapılacak Halter Türkiye Şampiyonasına bekliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.