ORDU FUARA KATILACAK

Gündem 17.01.2020 - 00:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3563+ kez okundu.
 

ORDU FUARA KATILACAK

Ordu, bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’ındaki yerini alacak.

Ordu, bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’ındaki yerini alacak. Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan EMITT, 30 Ocak-02 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul TÜYAP- Büyükçekmece Fuar alanında, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına 24. kez merhaba diyecek. EMITT Fuarı ile ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 24. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsat” dedi. EMITT Fuarı’nın, 2019 yılında 94 ülkeden 5620 katılımcı ve 57.470 ziyaretçi ile başarısını kanıtlayan bir fuar olduğunu belirten Uğur Toparlak, “Turizm sektörünün yol haritasını oluşturduğu için, dünyadaki ve ülkemizdeki en büyük turizm fuarlarından biri olmaya ve sektörün geleceğini şekillendirmeye devam edecek. EMITT Fuarı, özelliği nedeniyle bölgelerimizin bir turistik destinasyon olmasını sağlamak amacıyla, profesyonel nitelikte hazırlanmış bir şekilde tüketiciye doğrudan anlatma ve gösterme fırsatı sunmakta olup, İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmekte” diye konuştu. Fuarda yerini alacak Ordu Standına, bölgede yaşayan Orduluları davet eden Toparlak, “Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılacağımız Fuarda, 3.Hall-B370 nolu standımıza hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarınızı bekliyoruz“ şeklinde konuştu.  
Ordu, bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’ındaki yerini alacak.

Ordu, bu yıl 24’üncüsü gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT)’ındaki yerini alacak.

Türkiye’nin, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük ve en önemli uluslararası turizm fuarı olan EMITT, 30 Ocak-02 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul TÜYAP- Büyükçekmece Fuar alanında, her geçen yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısıyla sektörün en büyük buluşmasına 24. kez merhaba diyecek.

EMITT Fuarı ile ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, “Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 24. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı(EMITT), ülkemiz turizminin çeşitlendirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerlerinin tanıtılması, iç pazarın harekete geçirilmesi, ülkemizin sanayi ürünlerinin tanıtılarak potansiyel pazar ülkelerinden pay alınması ve ülkemizin uluslararası turizm trafiğinin yönlendirildiği bir merkez haline getirilmesi açısından önemli bir fırsat” dedi.

EMITT Fuarı’nın, 2019 yılında 94 ülkeden 5620 katılımcı ve 57.470 ziyaretçi ile başarısını kanıtlayan bir fuar olduğunu belirten Uğur Toparlak, “Turizm sektörünün yol haritasını oluşturduğu için, dünyadaki ve ülkemizdeki en büyük turizm fuarlarından biri olmaya ve sektörün geleceğini şekillendirmeye devam edecek. EMITT Fuarı, özelliği nedeniyle bölgelerimizin bir turistik destinasyon olmasını sağlamak amacıyla, profesyonel nitelikte hazırlanmış bir şekilde tüketiciye doğrudan anlatma ve gösterme fırsatı sunmakta olup, İlimizin sahip olduğu turizm potansiyelinin, kültürel değerlerinin ve sanayi ürünlerinin tanıtımı açısından son derece önem arz etmekte” diye konuştu.

Fuarda yerini alacak Ordu Standına, bölgede yaşayan Orduluları davet eden Toparlak, “Ordu Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak katılacağımız Fuarda, 3.Hall-B370 nolu standımıza hemşerilerimizi davet ediyor ve katılımlarınızı bekliyoruz“ şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.