ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş 05.10.2019 - 15:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2496+ kez okundu.
 

ORDU'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Ordu’da güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 16 kiloya yakın esrar ile çok sayıda sentetik uyuşturucuyla yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Altınordu İlçesinde 3, Ulubey İlçesinde 2 olmak üzere toplam 5 şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi. Perşembe günü yapılana eş zamanlı operasyonda; 42 adet ecstsay hap, 75,00 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, 60 adet mermi ele geçirildi. Operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.   Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Altınordu ve Kabadüz’de Jandarma sorumluluk bölgelerinde Perşembe günü, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, 2 şüpheli şahsın ev ve eklentileri ile arazilerinde yapılan aramalarda 15 bin 570 gram kubar esrar maddesi ile 16 adet 9.65 mm çapında fişek ele geçirildi. Olay ile ilgili 2 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi. 
Ordu’da güvenlik güçleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda, 16 kiloya yakın esrar ile çok sayıda sentetik uyuşturucuyla yakalanan 7 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine konuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Altınordu İlçesinde 3, Ulubey İlçesinde 2 olmak üzere toplam 5 şahsın yakalanması için operasyon düzenlendi. Perşembe günü yapılana eş zamanlı operasyonda; 42 adet ecstsay hap, 75,00 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, 60 adet mermi ele geçirildi. Operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından Altınordu ve Kabadüz’de Jandarma sorumluluk bölgelerinde Perşembe günü, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, 2 şüpheli şahsın ev ve eklentileri ile arazilerinde yapılan aramalarda 15 bin 570 gram kubar esrar maddesi ile 16 adet 9.65 mm çapında fişek ele geçirildi. Olay ile ilgili 2 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.