ORDU’DA KURBAN BAYRAMI BEREKETİ

Gündem 04.08.2020 - 00:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3129+ kez okundu.
 

ORDU’DA KURBAN BAYRAMI BEREKETİ

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye çıkmak için kullanılan teleferik hattı, Kurban Bayramı'nda yoğun ilgi gördü.

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye çıkmak için kullanılan teleferik hattı, Kurban Bayramı'nda yoğun ilgi gördü. Ordu’nun kuş bakışı görünüşünü seyretmek isteyen on binlerce yerli ve yabancı turist bayram boyunca kentin önemli turistik mekânları arasında yer alan Boztepe’ye akın etti. Boztepe’ye çıkmak için teleferiği tercih eden vatandaşlar, istasyon önünde metrelerce kuyruk oluşturdu. 15 BİN KİŞİYE HİZMET VERDİ Eşsiz manzara eşliğinde Boztepe'ye 10 dakikada ulaşım sağlayan teleferik hattı, özellikle Kurban Bayramı için tatile gelen vatandaşlar ve yerli yabancı turistler olmak üzere 15 bin kişiye hizmet verdi. “ÇOK KUYRUK VAR, AMA MANZARA İÇİN DEĞER” Uzun kuyrukların oluştuğu istasyonda heyecanla bekleyen vatandaşlar, “Ordu güzel, Ordu’yu tepeden seyretmek daha da güzel. Teleferikle Boztepe’ye çıkmak için sıra bekliyoruz. Çok kuyruk var, ama Boztepe’ye çıkmak ve Ordu’yu izlemek için değer. Gerçekten gezilip görülmesi gereken bir şehir ve yer. Boztepe Ordu’nun gözbebeği” şeklinde konuştular.
Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye çıkmak için kullanılan teleferik hattı, Kurban Bayramı'nda yoğun ilgi gördü.

Ordu'da 530 metre yükseklikteki Boztepe'ye çıkmak için kullanılan teleferik hattı, Kurban Bayramı'nda yoğun ilgi gördü.

Ordu’nun kuş bakışı görünüşünü seyretmek isteyen on binlerce yerli ve yabancı turist bayram boyunca kentin önemli turistik mekânları arasında yer alan Boztepe’ye akın etti. Boztepe’ye çıkmak için teleferiği tercih eden vatandaşlar, istasyon önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

15 BİN KİŞİYE HİZMET VERDİ

Eşsiz manzara eşliğinde Boztepe'ye 10 dakikada ulaşım sağlayan teleferik hattı, özellikle Kurban Bayramı için tatile gelen vatandaşlar ve yerli yabancı turistler olmak üzere 15 bin kişiye hizmet verdi.

“ÇOK KUYRUK VAR, AMA MANZARA İÇİN DEĞER”

Uzun kuyrukların oluştuğu istasyonda heyecanla bekleyen vatandaşlar, “Ordu güzel, Ordu’yu tepeden seyretmek daha da güzel. Teleferikle Boztepe’ye çıkmak için sıra bekliyoruz. Çok kuyruk var, ama Boztepe’ye çıkmak ve Ordu’yu izlemek için değer. Gerçekten gezilip görülmesi gereken bir şehir ve yer. Boztepe Ordu’nun gözbebeği” şeklinde konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.