ORDU’DA BİR İLK “KEDİ EVİ” KURULDU

Gündem 30.03.2020 - 00:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3720+ kez okundu.
 

ORDU’DA BİR İLK “KEDİ EVİ” KURULDU

Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu şehir merkezinde sahipsiz kediler için ‘Kedi Evi’ kuruldu.

Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu şehir merkezinde sahipsiz kediler için ‘Kedi Evi’ kuruldu. Altınordu Belediyesi tarafından Koranavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Her can bize emanet parolasıyla yürüttüğü çalışmalarda sokak hayvanlarını da unutmayan Altınordu Belediyesi vatandaşların evlerinde kaldığı bu günlerde sokak hayvanlarının da yiyecek bulmakta zorluk çekeceğini göz önüne alarak aralıksız her gün yemleme ve besleme çalışması yürütüyor. Bunun yanında Ordu’nun iklim koşulları başta olmak üzere salgın sebebiyle yaşanan durumu da dikkate alan Altınordu Belediyesi şehrin çeşitli noktalarına yağmurdan ve soğuk havadan koruyucu ‘Kedi Evleri’ inşa ediyor. Aynı anda birçok kedinin kalabileceği şekilde tasarlanan ‘Kedi Evlerine’ Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak mama bırakılıyor. Altınordu Taşbaşı Mahallesinde başlayan uygulama Altınordu Belediyesi tarafından şehrin geneline yayılıyor ve sokak kedileri için korunaklı yaşam alanları oluşturuluyor.
Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu şehir merkezinde sahipsiz kediler için ‘Kedi Evi’ kuruldu.

Altınordu Belediyesi tarafından Altınordu şehir merkezinde sahipsiz kediler için ‘Kedi Evi’ kuruldu.

Altınordu Belediyesi tarafından Koranavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Her can bize emanet parolasıyla yürüttüğü çalışmalarda sokak hayvanlarını da unutmayan Altınordu Belediyesi vatandaşların evlerinde kaldığı bu günlerde sokak hayvanlarının da yiyecek bulmakta zorluk çekeceğini göz önüne alarak aralıksız her gün yemleme ve besleme çalışması yürütüyor.

Bunun yanında Ordu’nun iklim koşulları başta olmak üzere salgın sebebiyle yaşanan durumu da dikkate alan Altınordu Belediyesi şehrin çeşitli noktalarına yağmurdan ve soğuk havadan koruyucu ‘Kedi Evleri’ inşa ediyor.

Aynı anda birçok kedinin kalabileceği şekilde tasarlanan ‘Kedi Evlerine’ Altınordu Belediyesi ekipleri tarafından periyodik olarak mama bırakılıyor. Altınordu Taşbaşı Mahallesinde başlayan uygulama Altınordu Belediyesi tarafından şehrin geneline yayılıyor ve sokak kedileri için korunaklı yaşam alanları oluşturuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.