ORDU’DA AY-YILDIZDAN RAHATSIZ OLANLAR MI VAR?

Gündem 04.03.2021 - 20:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4182+ kez okundu.
 

ORDU’DA AY-YILDIZDAN RAHATSIZ OLANLAR MI VAR?

İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk Ordu Devlet Hastanesi girişindeki Ay-Yıldızın kaldırılmasını eleştirdi.

İyi Parti Ordu İl Başkanı  Ekrem Şentürk Ordu Devlet Hastanesi girişindeki Ay-Yıldızın kaldırılmasını eleştirdi. Ordu Devlet hastanesi girişinde ki pano da yer alan AY-YILDIZ arması söküldü yerine bakanlığın logosu koyuldu. AY-YILDIZ Türk Milletinin bağımsızlığının hürriyetinin sembolüdür. O bizim için namustur, onurdur. Türk milletinin değerleriyle oynamak isteyenler kimlerdir? Pandemi döneminde halkın sağlığıyla meşgul olması gerekenlerin AY-Yıldız’ımızı hedef almaları manidar değil midir? Bir zamanlar, resmi kurumlarımızdan T.C. İbarelerini indirme yarışına giren Feto zihniyeti yeniden mi nüksetti? Yeni versiyon Feto Ordu Devlet hastanesinden mi hamle yapmaya başlıyor. Ordu halkı bayrağını, Ay-Yıldızını ölümüne sever. Ordu halkının vatan, Ay-Yıldız sadakat ve sevgisini kimse test etmeye kalkmasın. Türk Milleti, bayrağı namus bilir, ezan bilir, hürriyet bilir. Her kim bu değerlere el ve dil uzatırsa; o elleri ve dilleri de Türk Milleti koparmasını bilir. Bu mazide böyle oldu, atide de böyle olacaktır. Türk Milletinin milli hafızasını silmeye çalışanlar bilsinler ki Muaffak olmayacaklardır. Milletimiz bu hastalıklı zihniyeti silkeleyip söküp atacaktır. Eğer bakanlığımızın logosunun takılması gerekiyordu ise Ay-Yıldızımızın altına takılamaz mıydı? Bu konuyu şerefli cumhuriyet savcılarımızın takip edeceğinden eminim. 82 milyon Ay-Yıldızın dalgalanması için gereğini yapabilecek güce sahiptir. Bayrağa uzanan eller anında kırılacaktır. İYİ Parti olarak bu işin takipçisi olacağımızdan Türk Milleti emin olsun.    
İyi Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk Ordu Devlet Hastanesi girişindeki Ay-Yıldızın kaldırılmasını eleştirdi.

İyi Parti Ordu İl Başkanı  Ekrem Şentürk Ordu Devlet Hastanesi girişindeki Ay-Yıldızın kaldırılmasını eleştirdi.

Ordu Devlet hastanesi girişinde ki pano da yer alan AY-YILDIZ arması söküldü yerine bakanlığın logosu koyuldu.

AY-YILDIZ Türk Milletinin bağımsızlığının hürriyetinin sembolüdür. O bizim için namustur, onurdur.

Türk milletinin değerleriyle oynamak isteyenler kimlerdir?

Pandemi döneminde halkın sağlığıyla meşgul olması gerekenlerin AY-Yıldız’ımızı hedef almaları manidar değil midir?

Bir zamanlar, resmi kurumlarımızdan T.C. İbarelerini indirme yarışına giren Feto zihniyeti yeniden mi nüksetti? Yeni versiyon Feto Ordu Devlet hastanesinden mi hamle yapmaya başlıyor.

Ordu halkı bayrağını, Ay-Yıldızını ölümüne sever. Ordu halkının vatan, Ay-Yıldız sadakat ve sevgisini kimse test etmeye kalkmasın. Türk Milleti, bayrağı namus bilir, ezan bilir, hürriyet bilir. Her kim bu değerlere el ve dil uzatırsa; o elleri ve dilleri de Türk Milleti koparmasını bilir. Bu mazide böyle oldu, atide de böyle olacaktır.

Türk Milletinin milli hafızasını silmeye çalışanlar bilsinler ki Muaffak olmayacaklardır. Milletimiz bu hastalıklı zihniyeti silkeleyip söküp atacaktır. Eğer bakanlığımızın logosunun takılması gerekiyordu ise Ay-Yıldızımızın altına takılamaz mıydı?

Bu konuyu şerefli cumhuriyet savcılarımızın takip edeceğinden eminim. 82 milyon Ay-Yıldızın dalgalanması için gereğini yapabilecek güce sahiptir. Bayrağa uzanan eller anında kırılacaktır.

İYİ Parti olarak bu işin takipçisi olacağımızdan Türk Milleti emin olsun.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.