ORDU ALTINORDU ADI HEM BÖLGEDE HEM GÖNÜLLERDE YERİNİ ALDI

Gündem 02.05.2023 - 16:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3644+ kez okundu.
 

ORDU ALTINORDU ADI HEM BÖLGEDE HEM GÖNÜLLERDE YERİNİ ALDI

Ordu’dan bölgeye ulaştırılan ve Altınordu ekipleri tarafından kurulumları tamamlanan 50 Adet konteyner AFAD, Kaymakamlık ve Altınordu Belediyesi yetkilileri tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Başkan Aşkın Tören’in insanüstü gayretleri ve Altınordu Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları ile Adıyaman Gölbaşı ilçesi Harmanlı Beldesinde kurulan “Ordu Altınordu Konteyner Yaşam Beldesi” konteyner kentte yaşam başlıyor. Ordu’dan bölgeye ulaştırılan ve Altınordu ekipleri tarafından kurulumları tamamlanan 50 Adet konteyner AFAD, Kaymakamlık ve Altınordu Belediyesi yetkilileri tarafından hak sahiplerine teslim edildi.   ORDU ALTINORDU KONTEYNER YAŞAM BELDESİ’NDE 50 KONTEYNER HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ   Altınordu Belediyesi, depremin ilk anından itibaren görevli olarak bölgede bulunan Başkan Aşkın Tören’in oluşturduğu görev gücünde yer alan ekipler ile Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde ilk anından bugüne arama kurtarma çalışmalarından enkaz kaldırmaya, sıcak yemek dağıtımından insani yardımların ulaştırılmasına, temiz içme suyu temininden kent temizliğine, Mobil Sağlık Hizmetlerinden hasar gören altyapıların onarılmasına kadar her alandaki hizmetlerini sürdürüyor. Altınordu Belediyesi, Harmanlı Beldesinde yapımını üstlenerek kısa sürede tamamladığı “Ordu Altınordu Konteyner Yaşam Beldesi” konteyner kente Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Ordu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi öncülüğünde iş insanları ve Ordulu hayırseverlerin katkıları ile ulaştırılan konteynerlerin kurulumunu da kısa sürede tamamladı. Altyapıları ile birlikte hizmete hazır hale gelen 50 Konteyner hak sahibi depremzede ailelere teslim edildi.   BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZE BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”   Ordululara, Altınordu’lulara teşekkür eden Başkan Aşkın Tören, “deprem bölgesinde ordu, Altınordu deyince dillerden dualar dökülüyor.  Biz, halkımızın şefkat elini ve kardeşliğini bölgeye bölge insanımıza taşıdık. Asrın felaketi karşısında 7’ de 77’ye tek yürek olan ve asrın dayanışmasını gösteren hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.  Bizim bu birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu ile aşamayacağımız zorluk yok” diye konuştu.   Ordu halkının desteklerini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten depremzede vatandaşlar da Başkan Aşkın Tören ve Ordu halkına teşekkürlerini ilettiler.
Ordu’dan bölgeye ulaştırılan ve Altınordu ekipleri tarafından kurulumları tamamlanan 50 Adet konteyner AFAD, Kaymakamlık ve Altınordu Belediyesi yetkilileri tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

Başkan Aşkın Tören’in insanüstü gayretleri ve Altınordu Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmaları ile Adıyaman Gölbaşı ilçesi Harmanlı Beldesinde kurulan “Ordu Altınordu Konteyner Yaşam Beldesi” konteyner kentte yaşam başlıyor.

Ordu’dan bölgeye ulaştırılan ve Altınordu ekipleri tarafından kurulumları tamamlanan 50 Adet konteyner AFAD, Kaymakamlık ve Altınordu Belediyesi yetkilileri tarafından hak sahiplerine teslim edildi.

 

ORDU ALTINORDU KONTEYNER YAŞAM BELDESİ’NDE 50 KONTEYNER HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

 

Altınordu Belediyesi, depremin ilk anından itibaren görevli olarak bölgede bulunan Başkan Aşkın Tören’in oluşturduğu görev gücünde yer alan ekipler ile Adıyaman ve Gölbaşı ilçesinde ilk anından bugüne arama kurtarma çalışmalarından enkaz kaldırmaya, sıcak yemek dağıtımından insani yardımların ulaştırılmasına, temiz içme suyu temininden kent temizliğine, Mobil Sağlık Hizmetlerinden hasar gören altyapıların onarılmasına kadar her alandaki hizmetlerini sürdürüyor.

Altınordu Belediyesi, Harmanlı Beldesinde yapımını üstlenerek kısa sürede tamamladığı “Ordu Altınordu Konteyner Yaşam Beldesi” konteyner kente Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) ve Ordu Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi öncülüğünde iş insanları ve Ordulu hayırseverlerin katkıları ile ulaştırılan konteynerlerin kurulumunu da kısa sürede tamamladı.

Altyapıları ile birlikte hizmete hazır hale gelen 50 Konteyner hak sahibi depremzede ailelere teslim edildi.

 

BAŞKAN TÖREN “HEMŞEHRİLERİMİZE BİR KEZ DAHA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

 

Ordululara, Altınordu’lulara teşekkür eden Başkan Aşkın Tören, “deprem bölgesinde ordu, Altınordu deyince dillerden dualar dökülüyor.  Biz, halkımızın şefkat elini ve kardeşliğini bölgeye bölge insanımıza taşıdık. Asrın felaketi karşısında 7’ de 77’ye tek yürek olan ve asrın dayanışmasını gösteren hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.  Bizim bu birlik beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhu ile aşamayacağımız zorluk yok” diye konuştu.

 

Ordu halkının desteklerini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirten depremzede vatandaşlar da Başkan Aşkın Tören ve Ordu halkına teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.