ORDU 3.ÜNCÜ SIRADA ...

Sağlık 16.02.2021 - 16:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3329+ kez okundu.
 

ORDU 3.ÜNCÜ SIRADA ...

Sağlık Bakanlığı illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı. Ordu, Türkiye genelinde 194 vaka sayısıyla 3. sırada yer aldı.  100 bin kişi ortalamasıyla yapılan istatistikte,  İstanbul, Ankara, İzmir gibi Türkiye'nin en büyük illerinden daha fazla vaka ortalamasına sahip olan Ordu, Trabzon ve Rize'nin ardından 3. sırada yer aldı.  
Sağlık Bakanlığı illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı illere göre haftalık vaka sayılarını açıkladı. Ordu, Türkiye genelinde 194 vaka sayısıyla 3. sırada yer aldı. 
100 bin kişi ortalamasıyla yapılan istatistikte,  İstanbul, Ankara, İzmir gibi Türkiye'nin en büyük illerinden daha fazla vaka ortalamasına sahip olan Ordu, Trabzon ve Rize'nin ardından 3. sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.