ÖNEM ÇOCUKLARINA KAYAK EĞİTİMİ

Gündem 20.02.2019 - 14:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3079+ kez okundu.
 

ÖNEM ÇOCUKLARINA KAYAK EĞİTİMİ

Ordu Valiliğince başlatılan ÖNEM Projesi kapsamında, Perşembe Kaymakamlığınca öğrencilere kayak eğitimi etkinliği düzenlendi.

Ordu Valiliğince başlatılan ÖNEM Projesi kapsamında, Perşembe Kaymakamlığınca öğrencilere kayak eğitimi etkinliği düzenlendi. ÖNEM Projesi kapsamında düzenlenen kayak eğitimi etkinliği hakkında bilgi veren Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un himayelerinde başlatılan Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında, kayak sporunu tanıtmak, çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtararak sportif aktivitelere dâhil etmek ve doğa ile içiçe spor yapmalarına imkân vererek verimli ve güzel zaman geçirmelerine katkı sunmak gayesiyle, Kaymakamlığımız,  Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Perşembe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Perşembe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kayak eğitimi etkinliği düzenlenmiştir” dedi. Kayak eğitimin, Çambaşı Kayak Merkezinde, kayak eğitmenleri nezaretinde gerçekleştirildiğini belirten Ahmet Arık, “İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimize, Çambaşı Kayak Merkezinde kayak eğitimi verilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla tüm okul müdürlüklerine gerekli duyuru yapıldı. Okullarımızdan alınan listeler doğrultusunda belirlenen öğrenciler, 10.01.2019 tarihi itibariyle kayak eğitimi almaya başlamışlardır” diye konuştu. Öğrencilere kayak eğitimin yanında çeşitli aktiviteler de yaptırıldığını ifade eden Ahmet Arık, “Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çambaşı Kayak Merkezi tesislerinde kayak eğitimi alan öğrencilere, öğlen yemeği olarak köfte ekmek ve içecek ikram edilmektedir. Sabah saat 09:00’da okullarından alınan öğrenciler, kayak eğitimi ve öğrencilerin karda gerçekleştirdikleri oyun ve aktivitelerden sonra tekrar araçlarla okullarına bırakılmaktadırlar” şeklinde konuştu. Ahmet Arık, kayak eğitimi etkinliğinden toplam 160 öğrencinin yararlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.
Ordu Valiliğince başlatılan ÖNEM Projesi kapsamında, Perşembe Kaymakamlığınca öğrencilere kayak eğitimi etkinliği düzenlendi.

Ordu Valiliğince başlatılan ÖNEM Projesi kapsamında, Perşembe Kaymakamlığınca öğrencilere kayak eğitimi etkinliği düzenlendi.

ÖNEM Projesi kapsamında düzenlenen kayak eğitimi etkinliği hakkında bilgi veren Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, “Valimiz Sayın Seddar Yavuz’un himayelerinde başlatılan Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi kapsamında, kayak sporunu tanıtmak, çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtararak sportif aktivitelere dâhil etmek ve doğa ile içiçe spor yapmalarına imkân vererek verimli ve güzel zaman geçirmelerine katkı sunmak gayesiyle, Kaymakamlığımız,  Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Perşembe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Perşembe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kayak eğitimi etkinliği düzenlenmiştir” dedi.

Kayak eğitimin, Çambaşı Kayak Merkezinde, kayak eğitmenleri nezaretinde gerçekleştirildiğini belirten Ahmet Arık, “İlçemizdeki okullarda eğitim gören öğrencilerimize, Çambaşı Kayak Merkezinde kayak eğitimi verilmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığıyla tüm okul müdürlüklerine gerekli duyuru yapıldı. Okullarımızdan alınan listeler doğrultusunda belirlenen öğrenciler, 10.01.2019 tarihi itibariyle kayak eğitimi almaya başlamışlardır” diye konuştu.

Öğrencilere kayak eğitimin yanında çeşitli aktiviteler de yaptırıldığını ifade eden Ahmet Arık, “Ordu Büyükşehir Belediyesinin Çambaşı Kayak Merkezi tesislerinde kayak eğitimi alan öğrencilere, öğlen yemeği olarak köfte ekmek ve içecek ikram edilmektedir. Sabah saat 09:00’da okullarından alınan öğrenciler, kayak eğitimi ve öğrencilerin karda gerçekleştirdikleri oyun ve aktivitelerden sonra tekrar araçlarla okullarına bırakılmaktadırlar” şeklinde konuştu.

Ahmet Arık, kayak eğitimi etkinliğinden toplam 160 öğrencinin yararlanmasının planlandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.