Olam Şirketinin kurucusu ve CEOsu Sunny Verghese Progıda Tesislerini Ziyaret Etti

Gündem 11.04.2016 - 15:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3980+ kez okundu.
 

Olam Şirketinin kurucusu ve CEOsu Sunny Verghese Progıda Tesislerini Ziyaret Etti

Olam şirketinin kurucusu ve CEOsu Sunny Verghese İstanbul’da Mart ayı başında düzenlenen EN Meet (Olam Yenilebilir Kabuklu Yemişler Toplantısı) sonrasında Fındık operasyonlarını yerinde incelemek amacıyla Progıda Ordu ve Piraziz tesislerini ziyaret etti. Bu ziyaret Sunny Verghese’nin şirket birleşmesi olan Aralık 2011’den itibaren Türkiye’ye ve bölgeye ilk ziyaretiydi.

Bu ziyarette Sunny’e Olam Edible Nuts grup Başkanı Mr. Ashok Krishen, Kaju, Badem, Fıstık ve Susam ürün başkanları, Olam’ın kuruyemiş operasyonu yaptığı ülkelerin Ülke Başkanları ve şirketin departman müdürlerinden oluşan 30 kişilik bir ekip eşlik etti. Olam Progıda Türkiye Başkanı  Ufuk Özongun ve  Olam Progıda Türkiye Genel Müdürü Hakan Karakaş evsahipliğinde gerçekleşen ziyaret Ordu kırma fabrikası turu ile başladı. Tur öncesi kendisine fındık sektörü ve operasyonlar hakkında bilgi verildi. Ordu fabrikası ziyareti sonrasında fındık bahçesi ziyaret edilerek bilgi verildi.                 Progıda Piraziz entegre tesisleri ziyaretine geçildi. Tur öncesi fındık endüstrisi ve market yapısı hakkında bir sunum yapıldı.        Piraziz fabrika turunun ardından Sunny Verghese Ordu ve Piraziz fabrika ekibine bir konuşma yaptı. Konuşmasında ziyaret ettiği tesislerin gördüğü en iyi, temiz, organize ve disiplinli tesislerden biri olduğunu belirtti. Ordu ve Piraziz’de çalışan ekibin kalitesi, enerjisi ve hevesinden çok etkilendiğini söyledi. Olam’ın hem fındıkta hem diğer ürünlerde büyüme planları olduğunu, fındıkta hem Türkiye’de hem de diğer coğrafyalarda büyüme stratejileri geliştirdiğini ve Progıda ekibinin sistem, ürün bilgisinin bu strateji için kritik bir değer olduğunu belirterek konuşmasını tamamladı. Soru cevap kısmında Progıda ekibi Sunny’e Olam’ın gelecek planları ve büyüme stratejileri hakkında detaylı sorular sordular. Ziyaretin sonunda günün anısına bir pasta kesilerek kutlandı.                      Zaman Kapsülü Ziyareti sırasında Sunny Verghese’nin dikkatini çeken noktalardan birisi de Zaman Kapsülüydü. Bu zaman kapsülü Kasım 2014‘te Olam’ın 25 yıl kutlamaları kapsamında Progıda ekibi tarafından 25 Kasım 2039 tarihinde, Olam’ın 50. Yıl kutlamalarında açılmak üzere fabrika bahçesine gömülmüştü. Zaman kapsülünde 2014 yılı Progıda ekibinden 2039 yılı ekibine mektuplar, hatıralar ve ufak hediyeler mevcut.  Ekibe yaptığı konuşmada Sunny Zaman kapsülü konusuna değinerek bu kapsülün açılacağı zamana kadar Olam’ın Zirai Ürünler işinde en farklı ve en değerli firma hedefine ulaşmış olmayı planladığını duyurdu.                     
Olam şirketinin kurucusu ve CEOsu Sunny Verghese İstanbul’da Mart ayı başında düzenlenen EN Meet (Olam Yenilebilir Kabuklu Yemişler Toplantısı) sonrasında Fındık operasyonlarını yerinde incelemek amacıyla Progıda Ordu ve Piraziz tesislerini ziyaret etti. Bu ziyaret Sunny Verghese’nin şirket birleşmesi olan Aralık 2011’den itibaren Türkiye’ye ve bölgeye ilk ziyaretiydi.

Bu ziyarette Sunny’e Olam Edible Nuts grup Başkanı Mr. Ashok Krishen, Kaju, Badem, Fıstık ve Susam ürün başkanları, Olam’ın kuruyemiş operasyonu yaptığı ülkelerin Ülke Başkanları ve şirketin departman müdürlerinden oluşan 30 kişilik bir ekip eşlik etti.

Olam Progıda Türkiye Başkanı  Ufuk Özongun ve  Olam Progıda Türkiye Genel Müdürü Hakan Karakaş evsahipliğinde gerçekleşen ziyaret Ordu kırma fabrikası turu ile başladı. Tur öncesi kendisine fındık sektörü ve operasyonlar hakkında bilgi verildi. Ordu fabrikası ziyareti sonrasında fındık bahçesi ziyaret edilerek bilgi verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Progıda Piraziz entegre tesisleri ziyaretine geçildi. Tur öncesi fındık endüstrisi ve market yapısı hakkında bir sunum yapıldı. 

   

 

Piraziz fabrika turunun ardından Sunny Verghese Ordu ve Piraziz fabrika ekibine bir konuşma yaptı. Konuşmasında ziyaret ettiği tesislerin gördüğü en iyi, temiz, organize ve disiplinli tesislerden biri olduğunu belirtti. Ordu ve Piraziz’de çalışan ekibin kalitesi, enerjisi ve hevesinden çok etkilendiğini söyledi. Olam’ın hem fındıkta hem diğer ürünlerde büyüme planları olduğunu, fındıkta hem Türkiye’de hem de diğer coğrafyalarda büyüme stratejileri geliştirdiğini ve Progıda ekibinin sistem, ürün bilgisinin bu strateji için kritik bir değer olduğunu belirterek konuşmasını tamamladı. Soru cevap kısmında Progıda ekibi Sunny’e Olam’ın gelecek planları ve büyüme stratejileri hakkında detaylı sorular sordular. Ziyaretin sonunda günün anısına bir pasta kesilerek kutlandı.

                

 

 

Zaman Kapsülü

Ziyareti sırasında Sunny Verghese’nin dikkatini çeken noktalardan birisi de Zaman Kapsülüydü. Bu zaman kapsülü Kasım 2014‘te Olam’ın 25 yıl kutlamaları kapsamında Progıda ekibi tarafından 25 Kasım 2039 tarihinde, Olam’ın 50. Yıl kutlamalarında açılmak üzere fabrika bahçesine gömülmüştü. Zaman kapsülünde 2014 yılı Progıda ekibinden 2039 yılı ekibine mektuplar, hatıralar ve ufak hediyeler mevcut. 

Ekibe yaptığı konuşmada Sunny Zaman kapsülü konusuna değinerek bu kapsülün açılacağı zamana kadar Olam’ın Zirai Ürünler işinde en farklı ve en değerli firma hedefine ulaşmış olmayı planladığını duyurdu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.