OKULLARDA DENETiM YAPILDI

Eğitim 13.09.2018 - 11:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3136+ kez okundu.
 

OKULLARDA DENETiM YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdür Vekili Serdar Yurdabakan, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve varsa eksiklikleri incelemeye ve denetlemeye devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve varsa eksiklikleri incelemeye ve denetlemeye devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, Altınordu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Erdal Yazan’ın da hazır bulunduğu inceleme ve denetleme ziyaretinde   Altınordu ilçemizde bulunan okulları gezdi. Okullarda 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan ziyarette eğitim-öğretim yılı öncesi gerekli tadilat, tamirat, boya, badana ve diğer tüm çalışmalar yapılarak, 2018-2019 eğitim-öğretim sezonuna hazır bir hale getirildiği görüldü. Ordu’nun 2018-2019 eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, detaylı temizlik konusunda talimatlarda bulundu. Okul ziyaretleri kapsamında Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu, Altınordu Ordu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz İlkokulu, Haki Yener İlkokulu, Hürriyet Ortaokulu, Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınordu İmam Hatip Ortaokulu, Millî İrade Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ‘nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdür Vekilimiz Serdar Yurdabakan sınıfları gezerek 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yapılan hazırlıkları ve çalışmaları yerinde gördü. Yapılan hazırlıklarla ilgili idarecilerden bilgi alırken, onarım ve tadilat yapılan yerleri de incelemede bulundu. Ziyarette, okul idarecileri de hazır bulunurken mesleki eğitim çalışmaları gerçekleştiren öğretmenlerle biraraya gelerek, eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında yapılan faaliyetler konusunda istişarede bulundu. Ücretsiz ders kitabı dağıtımı ile ilgili olarak da talimatlarda bulunan İl Millî Eğitim Müdür Vekilimiz Serdar Yurdabakan, talep ve önerileri dinlerken 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.
İl Millî Eğitim Müdür Vekili Serdar Yurdabakan, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve varsa eksiklikleri incelemeye ve denetlemeye devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve varsa eksiklikleri incelemeye ve denetlemeye devam ediyor.
İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, Altınordu İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Erdal Yazan’ın da hazır bulunduğu inceleme ve denetleme ziyaretinde   Altınordu ilçemizde bulunan okulları gezdi. Okullarda 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yönelik yapılan hazırlıkları ve çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan ziyarette eğitim-öğretim yılı öncesi gerekli tadilat, tamirat, boya, badana ve diğer tüm çalışmalar yapılarak, 2018-2019 eğitim-öğretim sezonuna hazır bir hale getirildiği görüldü. Ordu’nun 2018-2019 eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirten İl Millî Eğitim Müdür Vekili  Serdar Yurdabakan, detaylı temizlik konusunda talimatlarda bulundu.
Okul ziyaretleri kapsamında Boztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu, Altınordu Ordu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, 15 Temmuz İlkokulu, Haki Yener İlkokulu, Hürriyet Ortaokulu, Altınordu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınordu İmam Hatip Ortaokulu, Millî İrade Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ‘nu ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdür Vekilimiz Serdar Yurdabakan sınıfları gezerek 2018-2019 eğitim-öğretim yılına yapılan hazırlıkları ve çalışmaları yerinde gördü. Yapılan hazırlıklarla ilgili idarecilerden bilgi alırken, onarım ve tadilat yapılan yerleri de incelemede bulundu.
Ziyarette, okul idarecileri de hazır bulunurken mesleki eğitim çalışmaları gerçekleştiren öğretmenlerle biraraya gelerek, eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında yapılan faaliyetler konusunda istişarede bulundu. Ücretsiz ders kitabı dağıtımı ile ilgili olarak da talimatlarda bulunan İl Millî Eğitim Müdür Vekilimiz Serdar Yurdabakan, talep ve önerileri dinlerken 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.