OKULLAR DEZENFEKTE EDiLDi

Gündem 28.01.2021 - 16:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4266+ kez okundu.
 

OKULLAR DEZENFEKTE EDiLDi

Altınordu Belediyesi, koronavirüs sürecinin başladığı Mart ayından bu yana toplum sağlığının korunması adına aralıksız devam eden çalışmaları ile tedbirleri elden bırakmıyor.

Altınordu Belediyesi, koronavirüs sürecinin başladığı Mart ayından bu yana toplum sağlığının korunması adına aralıksız devam eden çalışmaları ile tedbirleri elden bırakmıyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekipleri, şehrin farklı noktalarında aktif bir şekilde yürüttüğü hijyen ve ilaçlama çalışmalarını okullarda da sürdürüyor. Eğitime ve öğrenciye verdiği desteklerle dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatı ile okullarda devam eden dezenfekte çalışması hızlandırıldı. Özellikle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un okulların 15 Şubat’ta tekrar eğitim öğretime açılacağını işaret etmesinin ardından, özel kıyafetli ekipler Altınordu’da bulunan 76 okulda sınıflar başta olmak üzere öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, lavabo, koridorlar, merdivenler, kapı kolları dahil öğrencilerin temas edebileceği her alanı özel solüsyonlu ilaçlarla titizlikle dezenfekte ediyor. Çalışma sayesinde okullar, yüz yüze eğitim öncesinde öğrencilerin hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmesi için hazır hale getirilecek. BAŞKAN TÖREN, “EĞİTİME VE ÖĞRENCİYE DESTEĞİMİZ SÜRECEK” Öğrencilerin pandemi riskleri nedeniyle uzun zamandır okullarından sınıflarından, sıralarından ve arkadaşlarından uzak kaldıklarına dikkat çeken Başkan Tören, “milletimizin ve ülkemizin yarınları olan evlatlarımızın özlemle bekledikleri okullarına kavuştukları gün ve sonrasında sağlıklarının korunması adına tedbirlerimizi alıyoruz. Ekiplerimizin yaptıkları çalışma ile hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin hijyen bakımından karşılaşabilecekleri riskleri en aza indirgemeye çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan böyle de yarınlarımız olan çocuklarımızın sağlıklı ortamda eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için katkı vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.  BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR Okulların açılmasınakısa bir süre kala Altınordu Belediyesi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren okul yöneticileri Belediye Başkanı Aşkın Tören’e eğitime verdiği destekleri için teşekkür ettiler. 
Altınordu Belediyesi, koronavirüs sürecinin başladığı Mart ayından bu yana toplum sağlığının korunması adına aralıksız devam eden çalışmaları ile tedbirleri elden bırakmıyor.

Altınordu Belediyesi, koronavirüs sürecinin başladığı Mart ayından bu yana toplum sağlığının korunması adına aralıksız devam eden çalışmaları ile tedbirleri elden bırakmıyor.

Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekipleri, şehrin farklı noktalarında aktif bir şekilde yürüttüğü hijyen ve ilaçlama çalışmalarını okullarda da sürdürüyor. Eğitime ve öğrenciye verdiği desteklerle dikkat çeken Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in talimatı ile okullarda devam eden dezenfekte çalışması hızlandırıldı.

Özellikle Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un okulların 15 Şubat’ta tekrar eğitim öğretime açılacağını işaret etmesinin ardından, özel kıyafetli ekipler Altınordu’da bulunan 76 okulda sınıflar başta olmak üzere öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, lavabo, koridorlar, merdivenler, kapı kolları dahil öğrencilerin temas edebileceği her alanı özel solüsyonlu ilaçlarla titizlikle dezenfekte ediyor. Çalışma sayesinde okullar, yüz yüze eğitim öncesinde öğrencilerin hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmesi için hazır hale getirilecek.

BAŞKAN TÖREN, “EĞİTİME VE ÖĞRENCİYE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Öğrencilerin pandemi riskleri nedeniyle uzun zamandır okullarından sınıflarından, sıralarından ve arkadaşlarından uzak kaldıklarına dikkat çeken Başkan Tören, “milletimizin ve ülkemizin yarınları olan evlatlarımızın özlemle bekledikleri okullarına kavuştukları gün ve sonrasında sağlıklarının korunması adına tedbirlerimizi alıyoruz. Ekiplerimizin yaptıkları çalışma ile hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin hijyen bakımından karşılaşabilecekleri riskleri en aza indirgemeye çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan böyle de yarınlarımız olan çocuklarımızın sağlıklı ortamda eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için katkı vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

Okulların açılmasınakısa bir süre kala Altınordu Belediyesi tarafından yapılan dezenfekte çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren okul yöneticileri Belediye Başkanı Aşkın Tören’e eğitime verdiği destekleri için teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.