OKUL ÇEVRELERİ DENETİM ALTINDA

Eğitim 08.10.2015 - 23:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1672+ kez okundu.
 

OKUL ÇEVRELERİ DENETİM ALTINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın okul çevrelerinde yaptığı denetimler, öğrencilere daha güvenli ve huzurlu bir eğitim öğretim ortamı sağlıyor.

Özellikle öğrencilerin okul çevresinde yoğunlaştıkları giriş ve çıkış saatlerinde yapılan uygulamalar ile öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alınıyor. HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIYORBu kapsamda; öğrencilerin okula giriş çıkışları esnasında okul civarındaki trafik akışının düzenlenmesi, seyyar satıcı faaliyetlerinin kontrol altında tutulması, öğrencilerin ders işlemesine mani olacak gürültünün engellenmesi ve her türlü ihtiyaçlarının okul sınırları içerisinde karşılamasının teşvik edilmesi, bu konuda öğrencilerin bilgilendirilmesi, okul çevresinde şüpheli davranışları bulunan şahıslara karşı gerekli tedbirlerin alınması ve öğrenci servis faaliyetlerinin takip edilmesi konuları zabıta ekipleri tarafından titizlikle kontrol ediliyor. DENETİMLER CAYDIRICI OLUYOROkul çevrelerinde zabıta tarafından yapılan uygulamalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar; “Okul çevresindeki denetimler sayesinde çocuklarımız daha güvenli bir şekilde okula gidiyor. Küçük olan çocuklarımızın yanlarında velileri olmadığında tehlikenin nereden gelebileceğini fark etmeleri mümkün değil. Bu nedenle zabıta görevlilerinin çevrede olabilecek muhtemel tehlikelerin önlenmesi ve caydırıcılığı konusunda yaptığı uygulamalar son derece önemli” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın okul çevrelerinde yaptığı denetimler, öğrencilere daha güvenli ve huzurlu bir eğitim öğretim ortamı sağlıyor.

Özellikle öğrencilerin okul çevresinde yoğunlaştıkları giriş ve çıkış saatlerinde yapılan uygulamalar ile öğrencilerin can ve mal güvenliğini tehdit edebilecek her türlü olumsuzluğa karşı tedbir alınıyor.
HER TÜRLÜ TEDBİR ALINIYOR
Bu kapsamda; öğrencilerin okula giriş çıkışları esnasında okul civarındaki trafik akışının düzenlenmesi, seyyar satıcı faaliyetlerinin kontrol altında tutulması, öğrencilerin ders işlemesine mani olacak gürültünün engellenmesi ve her türlü ihtiyaçlarının okul sınırları içerisinde karşılamasının teşvik edilmesi, bu konuda öğrencilerin bilgilendirilmesi, okul çevresinde şüpheli davranışları bulunan şahıslara karşı gerekli tedbirlerin alınması ve öğrenci servis faaliyetlerinin takip edilmesi konuları zabıta ekipleri tarafından titizlikle kontrol ediliyor.
DENETİMLER CAYDIRICI OLUYOR
Okul çevrelerinde zabıta tarafından yapılan uygulamalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar; “Okul çevresindeki denetimler sayesinde çocuklarımız daha güvenli bir şekilde okula gidiyor. Küçük olan çocuklarımızın yanlarında velileri olmadığında tehlikenin nereden gelebileceğini fark etmeleri mümkün değil. Bu nedenle zabıta görevlilerinin çevrede olabilecek muhtemel tehlikelerin önlenmesi ve caydırıcılığı konusunda yaptığı uygulamalar son derece önemli” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.