OKUL SPOR SALONLARI YENiLENiYOR

Spor 08.09.2020 - 17:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3868+ kez okundu.
 

OKUL SPOR SALONLARI YENiLENiYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atölye ekibi tarafından 12 Okulun Spor salonuna bakım onarım çalışması yapılacak.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile okullarda yeterli fiziksel ve eğitsel altyapı oluşturarak öğrencilerin spor aktivitelerine erişiminin sağlanması, yeteneklerin erken keşfedilmesi ve sporun toplumun tümüne yayılması amaçlanıyor. Protokol kapsamında okullarda genç ofisler ve tasarım beceri atölyelerinin kurulması, spor faaliyetlerinin güçlendirilmesi, belirlenecek illerde spor yerleşkelerinin açılması hedefleniyor.  Okul Spor Salonları Gençlerin Hizmetine Açılacak Bu kapsamda Ordu Valiliği Himayelerinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün imzaladıkları protokol kapsamında ortaklaşa belirlenen Fatsa’da Büyükata Ortaokulu, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Dumlupınar İlkokulu, Ilıca Ortaokulu, Ünye’de Mustafa Rakım Anadolu Lisesi, Mehmet Refik Güven Fen Lisesi, Tekkiraz Ortaokulu, Yusuf Bahri Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Kumru’da Erçallar Anadolu Lisesi, Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çamaş Sarıgeriş İlköğretim Okullarına ait spor salonları Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü Atölye ekibi tarafından bakım ve onarımları yapılacak. Salonlar Okul Sporlarının yanı sıra ders saatleri bittikten sonra bütün gençlerin kullanımına açık olacak. Salonlarda basketbol, voleybol, boks, hentbol, badminton, masa tenisi, güreş, judo ve birçok spor dalına ait kurslar ücretsiz olarak açılacak.    
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atölye ekibi tarafından 12 Okulun Spor salonuna bakım onarım çalışması yapılacak.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü ile okullarda yeterli fiziksel ve eğitsel altyapı oluşturarak öğrencilerin spor aktivitelerine erişiminin sağlanması, yeteneklerin erken keşfedilmesi ve sporun toplumun tümüne yayılması amaçlanıyor.
Protokol kapsamında okullarda genç ofisler ve tasarım beceri atölyelerinin kurulması, spor faaliyetlerinin güçlendirilmesi, belirlenecek illerde spor yerleşkelerinin açılması hedefleniyor. 
Okul Spor Salonları Gençlerin Hizmetine Açılacak
Bu kapsamda Ordu Valiliği Himayelerinde Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün imzaladıkları protokol kapsamında ortaklaşa belirlenen Fatsa’da Büyükata Ortaokulu, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Dumlupınar İlkokulu, Ilıca Ortaokulu, Ünye’de Mustafa Rakım Anadolu Lisesi, Mehmet Refik Güven Fen Lisesi, Tekkiraz Ortaokulu, Yusuf Bahri Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Kumru’da Erçallar Anadolu Lisesi, Kumru Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çamaş Sarıgeriş İlköğretim Okullarına ait spor salonları Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü Atölye ekibi tarafından bakım ve onarımları yapılacak. Salonlar Okul Sporlarının yanı sıra ders saatleri bittikten sonra bütün gençlerin kullanımına açık olacak. Salonlarda basketbol, voleybol, boks, hentbol, badminton, masa tenisi, güreş, judo ve birçok spor dalına ait kurslar ücretsiz olarak açılacak.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.