OKTAY ÇANAK KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Siyaset 05.05.2015 - 23:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4029+ kez okundu.
 

OKTAY ÇANAK KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, kurum ziyaretlerinde bulundu. Ordu Adliyesi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Altınordu Halk Sağlığı Merkezi ise OSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çanak, kurum çalışanlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Çanak, uzun yıllar yetersiz bir binada hizmet verdikten sonra son derece çağdaş ve modern, her türlü teknolojik imkana sahip Tapu ve Kadastro Müdürlüklerini ziyaretinde bir açıklama yapan Çanak, yerel kalkınmanın yanısıra kurum binalarının günümüzün şartlarına uygun nitelikte yenilenerek, vatandaşa en modern şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti. Çanak, “Sadece yerel kalkınma değil, kurumsal kalkınmada hedeflerimiz arasındadır. Ordu’daki kurum binalarımıza baktığımızda yeni binalar, çok iyi ve modern ortamlara kavuştuğunu görüyoruz. Özellikle Tapu ve Kadastro ve Kadastro binamıza girdiğimizde çok kaliteli bir hizmetin sunulduğunu, adeta 5 yıldızlı otel niteliğinde olduğunu ve vatandaşlarımızın verilen hizmetten ziyadesiyle memnun olduğunu gördüm. Kurumlarımızın yenilenmesi partimizin ‘millet amir, devlet memur’ anlayışımızın ürünüdür. Önemli olan yıllarca vesayet altında ‘devlet amir, millet memur’ anlayışla yönetilen vatandaşlarımızın ‘amir’ durumda olup ‘memur’ olan devletten sağlıklı hizmet alabilmesidir. Kalkınmanın ve gelişmenin ana temellerinden birisi de budur” dedi.
AK Parti Ordu Milletvekili adayı Oktay Çanak, kurum ziyaretlerinde bulundu. Ordu Adliyesi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Altınordu Halk Sağlığı Merkezi ise OSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çanak, kurum çalışanlarının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Çanak, uzun yıllar yetersiz bir binada hizmet verdikten sonra son derece çağdaş ve modern, her türlü teknolojik imkana sahip Tapu ve Kadastro Müdürlüklerini ziyaretinde bir açıklama yapan Çanak, yerel kalkınmanın yanısıra kurum binalarının günümüzün şartlarına uygun nitelikte yenilenerek, vatandaşa en modern şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtti.
Çanak, “Sadece yerel kalkınma değil, kurumsal kalkınmada hedeflerimiz arasındadır. Ordu’daki kurum binalarımıza baktığımızda yeni binalar, çok iyi ve modern ortamlara kavuştuğunu görüyoruz. Özellikle Tapu ve Kadastro ve Kadastro binamıza girdiğimizde çok kaliteli bir hizmetin sunulduğunu, adeta 5 yıldızlı otel niteliğinde olduğunu ve vatandaşlarımızın verilen hizmetten ziyadesiyle memnun olduğunu gördüm. Kurumlarımızın yenilenmesi partimizin ‘millet amir, devlet memur’ anlayışımızın ürünüdür. Önemli olan yıllarca vesayet altında ‘devlet amir, millet memur’ anlayışla yönetilen vatandaşlarımızın ‘amir’ durumda olup ‘memur’ olan devletten sağlıklı hizmet alabilmesidir. Kalkınmanın ve gelişmenin ana temellerinden birisi de budur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.