"OKSİJEN VE YAĞMUR FABRİKASI"

Gündem 22.03.2014 - 20:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4121+ kez okundu.
 

"OKSİJEN VE YAĞMUR FABRİKASI"

Ordu Valisi Kenan Çiftçi Orman Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Çiftçi'nin mesajı şöyle; "Ormanlarımız, tabiat harikalarına ev sahipliği yapan ülkemizin en büyük zenginliklerindendir. Yaşam kaynağımız ve İlimizin sloganı olan “OKSİJEN” in en büyük üreticisi ormanlarımız, ekolojik sistemimizin en büyük koruyucularından birisidir. İnsanoğlu gündelik hayatında sürekli kullandığı birçok eşyayı, okuduğu kitapları ve saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce ihtiyacını ormanlara borçludur. Tabiat ananın bize armağanı olan ormanlarımız, yaradılışımızdan günümüze kadar olan süre içerisinde dur durak bilmeyen gelişimimizin en büyük destekçisi olmuştur. İnsanlığın ihtiyaçlarını karşılamak için en büyük teknolojiye donatılan üretim tesisleri bile asıl gücünü ormanlarımızdan almaktadır. Her orman birer oksijen ve yağmur fabrikasıdır. Ormanlarını bilinçsizce tüketen ülkeler, sadece çölleşmekle kalmazlar, sahip oldukları en değerli şeyi ve en büyük doğal zenginliği de kaybetmiş olurlar.  Pek çok hayvanın evi, yuvası ve barındığı, gittikçe atmosferi kirlenen dünyamızın oksijen kaynağı, göz zevkimizi tatmin ettiğimiz doğa harikası ormanlarımız mutlaka korunmalıdır. Her sabah evimizin penceresini açıp oksijen dolu muhteşem havayı soluduğumuzdaki tarif edilemez hazzı kaybetmemek adına ormanlık alanlar olabildiğince artırılmalı insanımız bilinçlendirilmelidir. Orman Haftasının bu hedefler doğrultusunda yapılan faaliyetlerde bir fırsat olmasını diliyorum."
Ordu Valisi Kenan Çiftçi Orman Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Çiftçi'nin mesajı şöyle;

"Ormanlarımız, tabiat harikalarına ev sahipliği yapan ülkemizin en büyük zenginliklerindendir. Yaşam kaynağımız ve İlimizin sloganı olan “OKSİJEN” in en büyük üreticisi ormanlarımız, ekolojik sistemimizin en büyük koruyucularından birisidir. İnsanoğlu gündelik hayatında sürekli kullandığı birçok eşyayı, okuduğu kitapları ve saymakla bitiremeyeceğimiz yüzlerce ihtiyacını ormanlara borçludur.

Tabiat ananın bize armağanı olan ormanlarımız, yaradılışımızdan günümüze kadar olan süre içerisinde dur durak bilmeyen gelişimimizin en büyük destekçisi olmuştur. İnsanlığın ihtiyaçlarını karşılamak için en büyük teknolojiye donatılan üretim tesisleri bile asıl gücünü ormanlarımızdan almaktadır.

Her orman birer oksijen ve yağmur fabrikasıdır. Ormanlarını bilinçsizce tüketen ülkeler, sadece çölleşmekle kalmazlar, sahip oldukları en değerli şeyi ve en büyük doğal zenginliği de kaybetmiş olurlar. 

Pek çok hayvanın evi, yuvası ve barındığı, gittikçe atmosferi kirlenen dünyamızın oksijen kaynağı, göz zevkimizi tatmin ettiğimiz doğa harikası ormanlarımız mutlaka korunmalıdır. Her sabah evimizin penceresini açıp oksijen dolu muhteşem havayı soluduğumuzdaki tarif edilemez hazzı kaybetmemek adına ormanlık alanlar olabildiğince artırılmalı insanımız bilinçlendirilmelidir. Orman Haftasının bu hedefler doğrultusunda yapılan faaliyetlerde bir fırsat olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.