ÖĞRETMENLERE ZİYARET

Gündem 21.11.2018 - 13:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1905+ kez okundu.
 

ÖĞRETMENLERE ZİYARET

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri başladı.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri başladı.  Dezavvantajlı yerleşim birimlerinde görev yapan öğretmenlere moral desteği sağlanması amacıyla, ilimizde ilk olarak başlayan uygulama kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş ile Müdürlük Maarif Müfettişleri Koordinatörü Temel Şener ve Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Atilla Arıcan, Mesudiye Topçam Şehit Canip Demircan İlkokulu’nu ziyaret ederken,  Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ve Şube Müdürü Hasan Büyükbaş ise Altınordu Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve ayrıca; Şube Müdürü Mustafa Öztürk ve Yüksel Çetin ile Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdulllah Çalışkan da, Akkuş Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerle biraraya geldi. Ziyarette, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” münasebetiyle öğretmenlere çiçek verilirken, Bakanlığımız, Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz adına selamlar iletildi. 24 Kasım “Öğretmenler Günü” münasebetiyle okullara gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren okul idareci ve öğretmenleri, ilk olarak yapılan bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirirken, ayrıca talep ve önerilerini ifade etme fırsatı buldukları için de mutluluk duyduklarını belirttiler. Merkeze uzakta bulunan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutlamak amacıyla Müdürlüğü idarecilerinin ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin planlama doğrultusunda yapıldığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş, okul ziyaretinde tüm öğretmenlerimize kitap ve çiçek hediye ederken, şimdiden 24 Kasım “Öğretmenler Günü”nüzü kutluyorum, dedi. Okul ziyaretlerinde sınıfları da ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş öğrencilerle de sohbet ederken, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, mutluluklarına ortak oldu.   
Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri başladı.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ve İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında okul ziyaretleri başladı.
 Dezavvantajlı yerleşim birimlerinde görev yapan öğretmenlere moral desteği sağlanması amacıyla, ilimizde ilk olarak başlayan uygulama kapsamında, İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş ile Müdürlük Maarif Müfettişleri Koordinatörü Temel Şener ve Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Atilla Arıcan, Mesudiye Topçam Şehit Canip Demircan İlkokulu’nu ziyaret ederken,  Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ve Şube Müdürü Hasan Büyükbaş ise Altınordu Cumhuriyet Ortaokulu’nu ve ayrıca; Şube Müdürü Mustafa Öztürk ve Yüksel Çetin ile Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürü Abdulllah Çalışkan da, Akkuş Kargı Ferhat Akbulat İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmenlerle biraraya geldi. Ziyarette, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” münasebetiyle öğretmenlere çiçek verilirken, Bakanlığımız, Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz adına selamlar iletildi.
24 Kasım “Öğretmenler Günü” münasebetiyle okullara gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren okul idareci ve öğretmenleri, ilk olarak yapılan bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirirken, ayrıca talep ve önerilerini ifade etme fırsatı buldukları için de mutluluk duyduklarını belirttiler. Merkeze uzakta bulunan okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü”nü kutlamak amacıyla Müdürlüğü idarecilerinin ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin planlama doğrultusunda yapıldığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş, okul ziyaretinde tüm öğretmenlerimize kitap ve çiçek hediye ederken, şimdiden 24 Kasım “Öğretmenler Günü”nüzü kutluyorum, dedi.
Okul ziyaretlerinde sınıfları da ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş öğrencilerle de sohbet ederken, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, mutluluklarına ortak oldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.