ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yaşam 30.09.2016 - 17:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3400+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TEKİNTAŞ'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Altınordu Belediyesi tarafından Kardeş Şehir projesi kapsamında Almanya’nın Recklinghausen şehrine gönderilen öğrenciler, Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti.

Altınordu  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okullarında başarılı olan 30 öğrenci Almanya’nın Recklinghausen kentine kardeşlik ilişkilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası yurda döndüler. Bu tür ziyaretlerin iki ülke, iki kent açısından önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gezilerin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı. Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kardeş şehir projesi ile iki ülkenin öğrenci gruplarını ve ailelerini birbiriyle buluşturmayı amaçladık. Belediyemizin önderliğinde yapılan bu çalışma, kardeş şehir anlayışımızın geliştirilmesine yardımcı olmaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İlerleyen günlerde Almanya’dan bir heyeti ilçemizde ağırlayacağız. Ben bu projede emeği geçen il ve ilçe milli eğitim müdürlerimize, birim müdürlerimize, ailelerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. Projenin Altınordu ilçesi için çok önemli olduğunu ifade eden Öğretmen ve Öğrenciler  “Kardeş şehir projesi sayesinde kültürel ve sosyal yapıyı gözlemleme şansımız oldu. Bu deneyimi hem bizlere hem öğrencilerimize sunan belediye başkanımız Engin Tekintaş, başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Altınordu Belediyesi tarafından Kardeş Şehir projesi kapsamında Almanya’nın Recklinghausen şehrine gönderilen öğrenciler, Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ziyaret etti.

Altınordu  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okullarında başarılı olan 30 öğrenci Almanya’nın Recklinghausen kentine kardeşlik ilişkilerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası yurda döndüler.

Bu tür ziyaretlerin iki ülke, iki kent açısından önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gezilerin artarak devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ziyarette yaptığı açıklamada, “Kardeş şehir projesi ile iki ülkenin öğrenci gruplarını ve ailelerini birbiriyle buluşturmayı amaçladık. Belediyemizin önderliğinde yapılan bu çalışma, kardeş şehir anlayışımızın geliştirilmesine yardımcı olmaktı. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İlerleyen günlerde Almanya’dan bir heyeti ilçemizde ağırlayacağız. Ben bu projede emeği geçen il ve ilçe milli eğitim müdürlerimize, birim müdürlerimize, ailelerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Projenin Altınordu ilçesi için çok önemli olduğunu ifade eden Öğretmen ve Öğrenciler  “Kardeş şehir projesi sayesinde kültürel ve sosyal yapıyı gözlemleme şansımız oldu. Bu deneyimi hem bizlere hem öğrencilerimize sunan belediye başkanımız Engin Tekintaş, başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.