ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Gündem 13.06.2019 - 12:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3936+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN ZİYARET

Milli Eğitim Müdürlüğünün ortağı olduğu, "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürlüğünün  ortağı olduğu, "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerle sohbette bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, eğitim öğretim konusunda isteklerinin olup olmadığını, yaptıkları ziyaretlerde izlenimlerini sordu. Yurt Dışı Akraba Toplulukları Başkanlığınca hibe desteği alan, Karlsruhe Eğitim Ataşeliği Türkçe ve Türk Kültürü Derslerine devam eden Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında 10 -20 Haziran 2019 tarihleri arasında Ordu’da olacaklar. 28 öğrenci ve 2 lider ile Ordu’ya gelen öğrenci grubu programın büyük bölümünü ilimizde geçirecek, Osmanlı ve Türk tarihi hakkında bilgi edinecek, yapılacak olan çalıştay ve seminerlere katılacaklardır. Program gereği öğrenciler, Doğu Karadeniz'in diğer illeri olan Rize, Trabzon ve Giresun'u da ziyaret edecekler. Proje genel olarak Türk Kültürü, Tarihi ve Dili üzerine çalışmaları içermektedir. Bununla beraber çoğunluğu Ordu'da geçecek olan program Doğu Karadeniz'in diğer illerini de kapsayan kültürel gezileri de kapsamaktadır.  
Milli Eğitim Müdürlüğünün ortağı olduğu, "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş’ı makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürlüğünün  ortağı olduğu, "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürü  Kutlu Tekin Baş’ı makamında ziyaret etti. Öğrencilerle sohbette bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, eğitim öğretim konusunda isteklerinin olup olmadığını, yaptıkları ziyaretlerde izlenimlerini sordu.
Yurt Dışı Akraba Toplulukları Başkanlığınca hibe desteği alan, Karlsruhe Eğitim Ataşeliği Türkçe ve Türk Kültürü Derslerine devam eden Bruchsal Türk Okul Aile Birliği Derneğinin Türk kökenli öğrencileri "Kültürümün Peşindeyim" projesi kapsamında 10 -20 Haziran 2019 tarihleri arasında Ordu’da olacaklar.
28 öğrenci ve 2 lider ile Ordu’ya gelen öğrenci grubu programın büyük bölümünü ilimizde geçirecek, Osmanlı ve Türk tarihi hakkında bilgi edinecek, yapılacak olan çalıştay ve seminerlere katılacaklardır. Program gereği öğrenciler, Doğu Karadeniz'in diğer illeri olan Rize, Trabzon ve Giresun'u da ziyaret edecekler.
Proje genel olarak Türk Kültürü, Tarihi ve Dili üzerine çalışmaları içermektedir. Bununla beraber çoğunluğu Ordu'da geçecek olan program Doğu Karadeniz'in diğer illerini de kapsayan kültürel gezileri de kapsamaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.