ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Gündem 23.10.2019 - 12:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2338+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “Barış Pınarı Harekatı”na destek etkinliği gerçekleştirdi.

Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “Barış Pınarı Harekatı”na destek etkinliği gerçekleştirdi. Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütü mensuplarına yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na, Ordu Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 150 öğrenci ve öğretmenler, düzenledikleri etkinlikle destek verdiler. 150 öğrenci ve öğretmenden oluşan grup, 52 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile İl Jandarma Komutanlığına gelerek, burada görev yapan Mehmetçiklere moral verdiler. İl Jandarma Komutanlığında, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer tarafından karşılanan Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, burada hep birlikte ‘Komando Marşı’nı söylediler. Askerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, askerlere tatlı ikramında bulunarak, onlara moral desteğinde bulundular.
Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “Barış Pınarı Harekatı”na destek etkinliği gerçekleştirdi.

Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, “Barış Pınarı Harekatı”na destek etkinliği gerçekleştirdi.

Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan terör örgütü mensuplarına yönelik Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na, Ordu Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören 150 öğrenci ve öğretmenler, düzenledikleri etkinlikle destek verdiler.

150 öğrenci ve öğretmenden oluşan grup, 52 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı ile İl Jandarma Komutanlığına gelerek, burada görev yapan Mehmetçiklere moral verdiler.

İl Jandarma Komutanlığında, İl Jandarma Komutanı Albay Tolunay Başer tarafından karşılanan Ordu Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, burada hep birlikte ‘Komando Marşı’nı söylediler.

Askerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, askerlere tatlı ikramında bulunarak, onlara moral desteğinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.