ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Yaşam 30.12.2015 - 17:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1580+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİ SERVİSİ KAZA YAPTI

Bu sabah Gölköy’de aldığı öğrencileri okullarına götüren servis aracının etkili olan kar yağışı nedeniyle kontrolünü kaybedip, devrilmesiyle meydana gelen kazada öğrenciler yaralandı.

Gölköy’de facianın eşiğinden dönüldü. Gölköy’ün Çatak Mahallesi’nden aldığı öğrencileri, Gölköy Merkez’de bulunan okullarına götüren servis aracı, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolünü kaybedip yoldan çıkınca, fındık bahçesine devrildi. Kazayı haber alan 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine gelip, serviste bulunan 13 yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Hepsi de hafif yaralı olan öğrenciler ilk müdahalenin ardından evlerine gönderildi. Fındık dallarının durdurabildiği öğrenci servisin devrilmemesi ise büyük bir faciayı önlemiş oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu sabah Gölköy’de aldığı öğrencileri okullarına götüren servis aracının etkili olan kar yağışı nedeniyle kontrolünü kaybedip, devrilmesiyle meydana gelen kazada öğrenciler yaralandı.

Gölköy’de facianın eşiğinden dönüldü. Gölköy’ün Çatak Mahallesi’nden aldığı öğrencileri, Gölköy Merkez’de bulunan okullarına götüren servis aracı, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolünü kaybedip yoldan çıkınca, fındık bahçesine devrildi.

Kazayı haber alan 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine gelip, serviste bulunan 13 yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gölköy Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Hepsi de hafif yaralı olan öğrenciler ilk müdahalenin ardından evlerine gönderildi.

Fındık dallarının durdurabildiği öğrenci servisin devrilmemesi ise büyük bir faciayı önlemiş oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.