ÖDÜLLÜ PROJE GÜLYALI’YA GELiYOR

Gündem 11.07.2019 - 12:09, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4278+ kez okundu.
 

ÖDÜLLÜ PROJE GÜLYALI’YA GELiYOR

Habitat Derneği tarafından ülkemizin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Gülyalı’ya geliyor.

Habitat Derneği tarafından ülkemizin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Gülyalı’ya geliyor. 16-17 Eylül 2019 tarihlerinde Gülyalı ilçesinde gelecek ileri teknolojik donanıma sahip Eğitim TIR’ı 2 gün boyunca vatandaşlarımıza ücretsiz eğitim verecek. 2018’DE 9 BİN KİŞİ EĞİTİM ALDI Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak, toplumsal ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının desteklenmesini hedefleyen projede, 2018 yılı içerisinde 30 ilde gerçekleştirilen eğitimler ile 9.339 kadına ulaşıldı. “Girişimci Kadınlar ile İlham Buluşmaları” gibi birçok etkinliğin yanı sıra, girişimcilik ve öğrenme motivasyonuna sahip mülteci kadınlara yönelik girişimcilik eğitimleri de verildi. 2019 EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR 2019 yılında da 30 ilde gerçekleştireceği eğitimler ile 9.000 kadına ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında, yıl boyunca kadınlara yönelik dijital okuryazarlık, ebeveyn ve bilgi güvenliği, bireyler için finansal bilinç ve uygulamalı temel finans eğitimleri verilecek. Kadınların kişisel mali kaynaklarını doğru yönetebilmeleri ve temel finansal hizmetleri tanımalarını, girişimci ve girişimci adaylarının temel finansal operasyonlarını verimli yönetebilmeleri için de eğitimler verilmesi hedefleniyor. Ayrıca bu eğitimlere ek olarak, üretim gerçekleştiren kadınlara/kooperatiflere mobil fotoğrafçılık ve internet reklamcılığı eğitimleri ile kadınların gıda girişimciliği üzerine iş geliştirme süreçleri desteklenecek. DÜNYACA ÜNLÜ ÖDÜLLERDE BİRİNCİLİĞE SAHİP Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi; bu yıl Malezya’da 11.’si gerçekleştirilen Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, “Kadının Güçlenmesi” kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Ayrıca her yıl sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve çevre alanlarında topluma katkı sağlayan başarılı projelerin ödüllendirildiği Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde Kız Kardeşim Projesi, “Kadının Güçlendirilmesi” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.
Habitat Derneği tarafından ülkemizin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Gülyalı’ya geliyor.

Habitat Derneği tarafından ülkemizin çeşitli şehirlerinde gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle Gülyalı’ya geliyor. 16-17 Eylül 2019 tarihlerinde Gülyalı ilçesinde gelecek ileri teknolojik donanıma sahip Eğitim TIR’ı 2 gün boyunca vatandaşlarımıza ücretsiz eğitim verecek.

2018’DE 9 BİN KİŞİ EĞİTİM ALDI

Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak, toplumsal ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının desteklenmesini hedefleyen projede, 2018 yılı içerisinde 30 ilde gerçekleştirilen eğitimler ile 9.339 kadına ulaşıldı. “Girişimci Kadınlar ile İlham Buluşmaları” gibi birçok etkinliğin yanı sıra, girişimcilik ve öğrenme motivasyonuna sahip mülteci kadınlara yönelik girişimcilik eğitimleri de verildi.

2019 EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

2019 yılında da 30 ilde gerçekleştireceği eğitimler ile 9.000 kadına ulaşmayı hedefleyen proje kapsamında, yıl boyunca kadınlara yönelik dijital okuryazarlık, ebeveyn ve bilgi güvenliği, bireyler için finansal bilinç ve uygulamalı temel finans eğitimleri verilecek. Kadınların kişisel mali kaynaklarını doğru yönetebilmeleri ve temel finansal hizmetleri tanımalarını, girişimci ve girişimci adaylarının temel finansal operasyonlarını verimli yönetebilmeleri için de eğitimler verilmesi hedefleniyor. Ayrıca bu eğitimlere ek olarak, üretim gerçekleştiren kadınlara/kooperatiflere mobil fotoğrafçılık ve internet reklamcılığı eğitimleri ile kadınların gıda girişimciliği üzerine iş geliştirme süreçleri desteklenecek.

DÜNYACA ÜNLÜ ÖDÜLLERDE BİRİNCİLİĞE SAHİP

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi; bu yıl Malezya’da 11.’si gerçekleştirilen Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde, “Kadının Güçlenmesi” kategorisinde altın ödüle layık görüldü. Ayrıca her yıl sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve çevre alanlarında topluma katkı sağlayan başarılı projelerin ödüllendirildiği Global Sosyal Sorumluluk Zirvesi’nde Kız Kardeşim Projesi, “Kadının Güçlendirilmesi” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.