ODÜ BEKİR DEVELİ'Yİ SEÇTİ

Sanat 20.03.2014 - 14:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3558+ kez okundu.
 

ODÜ BEKİR DEVELİ'Yİ SEÇTİ

Ordu Üniversitesi'nin web sitesinde oylamaya sunulan anket sonucu Bekir DEVELİ, Üniversitemiz öğrencileri tarafından "Yılın Kültürümüze Değer Katan TV Programcısı" seçildi.

Akademik Danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ'ın yaptığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte Bekir DEVELİ, Ödülünü Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nuri YILMAZ ve Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN'ın elinden aldı. Sonrasında ise Ordu Üniversitesi öğrencilerine standup gösterisi sergileyen DEVELİ, öğrencilerin sorularını da cevapsız bırakmadı. Ekranların sevilen yüzü, sunuculuğu ve yapımcılığı ile tanıdığımız mizah ustası BEKİR DEVELİ'nin gösterisine Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, birçok akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. Eğlenceli üslubuyla tanıdığımız, yurtiçinde ve yurtdışında yaptığı gösterilerle adından çokça söz ettiren, Avrupa'nın 11 ülkesinde onlarca gösteri yapmış olan Bekir DEVELİ, enerjisi ve tarzıyla salondaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı. İlk sahneye çıktığı anı, bugünkü gibi başarılı olabilmek için geçtiği hayat sınavını ve gittiği yerlerde karşılaştığı ilginç olayları izleyenlerle paylaşan ünlü sunucu ve programcı, insanlığa dair aktardığı etkileyici hikayelerle de öğrencileri hüzünlendirdi. Bir buçuk saat boyunca sahnede kalan mizah ustası, gösterinin sonunda öğrencilerle fotoğraf çektirerek sahneden ayrıldı.
Ordu Üniversitesi'nin web sitesinde oylamaya sunulan anket sonucu Bekir DEVELİ, Üniversitemiz öğrencileri tarafından "Yılın Kültürümüze Değer Katan TV Programcısı" seçildi.

Akademik Danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit AKDAĞ'ın yaptığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte Bekir DEVELİ, Ödülünü Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nuri YILMAZ ve Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN'ın elinden aldı. Sonrasında ise Ordu Üniversitesi öğrencilerine standup gösterisi sergileyen DEVELİ, öğrencilerin sorularını da cevapsız bırakmadı.

Ekranların sevilen yüzü, sunuculuğu ve yapımcılığı ile tanıdığımız mizah ustası BEKİR DEVELİ'nin gösterisine Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri YILMAZ, Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, Genel Sekreter Metin KARAKUŞ, birçok akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

Eğlenceli üslubuyla tanıdığımız, yurtiçinde ve yurtdışında yaptığı gösterilerle adından çokça söz ettiren, Avrupa'nın 11 ülkesinde onlarca gösteri yapmış olan Bekir DEVELİ, enerjisi ve tarzıyla salondaki izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

İlk sahneye çıktığı anı, bugünkü gibi başarılı olabilmek için geçtiği hayat sınavını ve gittiği yerlerde karşılaştığı ilginç olayları izleyenlerle paylaşan ünlü sunucu ve programcı, insanlığa dair aktardığı etkileyici hikayelerle de öğrencileri hüzünlendirdi.

Bir buçuk saat boyunca sahnede kalan mizah ustası, gösterinin sonunda öğrencilerle fotoğraf çektirerek sahneden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.