ODÜ İLE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Spor 15.04.2021 - 22:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2848+ kez okundu.
 

ODÜ İLE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ YAPACAK

Ordu Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, ve Eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Ordu Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, ve Eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç arasında imzalanan protokol kapsamında Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi’ndeki eski idari binanın belirlenen bir kısmının genç ofis olarak kullanılabilmesi ve bu kapsamda her iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek proje, etkinlik ve faaliyetler ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Gerçekleştirdiğimiz bu protokol ile Ordu Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimizin sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabileceği yeni bir alan oluşturulacak. Salgın sona erdiğinde öğrencilerimiz örgün eğitime başladıklarında i genç ofisimiz onlar için hazır hale gelmiş olacak. Bu iş birliğinin gerçekleştirilmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve gençlerimiz için desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdoğan’a teşekkür ediyor, imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “İmzaladığımız bu protokol ile Üniversitemizde bir genç ofis kurulmasına yönelik bir iş birliği gerçekleştirmiş olduk. Üniversitemizde 20 bin dolayında öğrencimiz var ve öğrencilerimize hitap eden, geldiklerinde rahat bir ortamda zaman geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir mekan yapıyoruz. Bu kapsamda Üniversitemiz yerleşkesinin eski idari binasında gençlerimize yetebilecek büyüklükte bir alanı Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde İl Müdürlüğümüze tahsis ettik. Üniversitemiz dış paydaşları ile olan iş birliklerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam edecektir. İmzaladığımız bu protokolün öğrencilerimiz, Üniversitemiz ve Gençlik İl Spor Müdürlüğümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.    
Ordu Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, ve Eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Ordu Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında Gençlik Ofisi, Kültür, Sanat, Spor, ve Eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı.
Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç arasında imzalanan protokol kapsamında Üniversitemiz Cumhuriyet Yerleşkesi’ndeki eski idari binanın belirlenen bir kısmının genç ofis olarak kullanılabilmesi ve bu kapsamda her iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek proje, etkinlik ve faaliyetler ile verimliliğin artırılması hedefleniyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Gerçekleştirdiğimiz bu protokol ile Ordu Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerimizin sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunabileceği yeni bir alan oluşturulacak. Salgın sona erdiğinde öğrencilerimiz örgün eğitime başladıklarında i genç ofisimiz onlar için hazır hale gelmiş olacak. Bu iş birliğinin gerçekleştirilmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve gençlerimiz için desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Ali Akdoğan’a teşekkür ediyor, imzaladığımız protokolün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “İmzaladığımız bu protokol ile Üniversitemizde bir genç ofis kurulmasına yönelik bir iş birliği gerçekleştirmiş olduk. Üniversitemizde 20 bin dolayında öğrencimiz var ve öğrencilerimize hitap eden, geldiklerinde rahat bir ortamda zaman geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri, sosyalleşebilecekleri bir mekan yapıyoruz. Bu kapsamda Üniversitemiz yerleşkesinin eski idari binasında gençlerimize yetebilecek büyüklükte bir alanı Gençlik ve Spor Bakanlığımız nezdinde İl Müdürlüğümüze tahsis ettik. Üniversitemiz dış paydaşları ile olan iş birliklerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam edecektir. İmzaladığımız bu protokolün öğrencilerimiz, Üniversitemiz ve Gençlik İl Spor Müdürlüğümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.