OBB DE NELER OLUYOR

Gündem 24.10.2019 - 13:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2479+ kez okundu.
 

OBB DE NELER OLUYOR

Son günlerde Türkiye’de gündem haline gelen, ulusal kanal ve gazetelerde manşetlerden düşmeyen Ordu Büyükşehir Belediyesinde bu seferde düşündüren bu eylem vardı.

Ak Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin herhangi bir gerekçe göstermeden işten çıkarttığı işçilerden 13 kişi bugün eşleri ve çocukları ile birlikte belediye binası önünde toplanarak basın açıklaması yaparken, yetkililerden işten neden çıkarıldıklarına dair bir açıklama bekliyorlar.   Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in son günlerde 250 bin Tl maaş aldığına dair haberler gündemde yerini korurken bugünde işten çıkartılan işçilerin eylemi ile yine Ordu gündemi haberlere neden oldu.   İşten çıkartılan işçiler özellikle İstanbul’da belediyelerden çıkartılan işçilerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkartılan işçiler ile ilgili ‘’Garibanın ekmeği ile oynamayın’' sözünü hatırlatarak  ‘’Ekmeğimizle oynuyorlar, biz bu partiye gönül verdik bu günlere gelinmesinde de emeğimiz var bunun mükâfatı bizi işten çıkartmaları oldu. Bizim bakmakla yükümlü  olduğumuz eşimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz var kimse kimsenin ekmeği ile oynamamalıdır. Bizleri neden işten çıkarttıklarını belgesi ile kanıtı ile bize ve kamuoyuna bildirmeleri gerekiyor. Bizler böyle bir muameleyi hak edecek bir şey yapmadık bize verilen görev ne ise bu görevleri yaptık.Ümit ediyoruz ki bu yanlıştan bir an önce dönülerek oluşan mağduriyetler giderilir. Takdiri Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve kamuoyuna bırakıyoruz. Bu haklı mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz''
Son günlerde Türkiye’de gündem haline gelen, ulusal kanal ve gazetelerde manşetlerden düşmeyen Ordu Büyükşehir Belediyesinde bu seferde düşündüren bu eylem vardı.

Ak Partili Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin herhangi bir gerekçe göstermeden işten çıkarttığı işçilerden 13 kişi bugün eşleri ve çocukları ile birlikte belediye binası önünde toplanarak basın açıklaması yaparken, yetkililerden işten neden çıkarıldıklarına dair bir açıklama bekliyorlar.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in son günlerde 250 bin Tl maaş aldığına dair haberler gündemde yerini korurken bugünde işten çıkartılan işçilerin eylemi ile yine Ordu gündemi haberlere neden oldu.

 

İşten çıkartılan işçiler özellikle İstanbul’da belediyelerden çıkartılan işçilerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkartılan işçiler ile ilgili ‘’Garibanın ekmeği ile oynamayın’' sözünü hatırlatarak  ‘’Ekmeğimizle oynuyorlar, biz bu partiye gönül verdik bu günlere gelinmesinde de emeğimiz var bunun mükâfatı bizi işten çıkartmaları oldu. Bizim bakmakla yükümlü  olduğumuz eşimiz, çocuklarımız ve ailelerimiz var kimse kimsenin ekmeği ile oynamamalıdır. Bizleri neden işten çıkarttıklarını belgesi ile kanıtı ile bize ve kamuoyuna bildirmeleri gerekiyor. Bizler böyle bir muameleyi hak edecek bir şey yapmadık bize verilen görev ne ise bu görevleri yaptık.Ümit ediyoruz ki bu yanlıştan bir an önce dönülerek oluşan mağduriyetler giderilir. Takdiri Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve kamuoyuna bırakıyoruz. Bu haklı mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.