NEŞE-İ MUHABBET KADINLAR KORUSU BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Sanat 03.05.2017 - 22:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3612+ kez okundu.
 

NEŞE-İ MUHABBET KADINLAR KORUSU BÜYÜK BEĞENİ KAZANDI

Altınordu Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu, Altınordu Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ile sanatseverlerle buluşturuldu.

 Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.               Şef Lalenur Hüsem yönetiminde muhteşem bir müzik ziyafetiyle Ordulularla buluşan Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu büyük alkış aldı.              Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konser sonrasında  yaptığı konuşmada, " Öncelikle müziğe gönül vermiş, bizlere bu akşam burada güzel müzik ziyafeti veren Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu'na teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak kültürel çalışmalara önem veriyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Başta koro şefi Lalenur Hüsem olmak üzere tüm ekibi canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.             Öte yandan gerçekleştirilen konserde misafir Sanatçı olarak Şener Gök, Tunca Gönül ve Emine Eyigün sahne aldı. 
Altınordu Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu, Altınordu Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser ile sanatseverlerle buluşturuldu.

 Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

            Şef Lalenur Hüsem yönetiminde muhteşem bir müzik ziyafetiyle Ordulularla buluşan Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu büyük alkış aldı.

             Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, konser sonrasında  yaptığı konuşmada, " Öncelikle müziğe gönül vermiş, bizlere bu akşam burada güzel müzik ziyafeti veren Neşe-i Muhabbet Kadınlar Korosu'na teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak kültürel çalışmalara önem veriyoruz. Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Başta koro şefi Lalenur Hüsem olmak üzere tüm ekibi canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

            Öte yandan gerçekleştirilen konserde misafir Sanatçı olarak Şener Gök, Tunca Gönül ve Emine Eyigün sahne aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.