NARKOTİK EKİPLERİNDEN GEÇİT YOK!

Asayiş 15.06.2022 - 00:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3767+ kez okundu.
 

NARKOTİK EKİPLERİNDEN GEÇİT YOK!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilgili kişilere karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilgili kişilere karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor. Konuyla ilgili olarak basın Bülteninde; “07/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yürütülen (16) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak (16) ayrı adreste arama yapılmış, aramalarda (2) gr. Esrar maddesi ile (1) adet Sentetik Ecza maddesi ve (100) adet 9x9 mm çapında mermi ele geçirilmiş olup, (8) şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan ayrıca adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (1)’ i tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.  07/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.  08/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet suçu kapmasında (14) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; olay ile ilgili tahkikat devam etmektedir.  09/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (50) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” denildi.    
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilgili kişilere karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekiplerinin uyuşturucuya ve bunlarla ilgili kişilere karşı yürüttüğü mücadele aralıksız sürüyor.

Konuyla ilgili olarak basın Bülteninde; “07/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince haklarında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yürütülen (16) şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik olarak (16) ayrı adreste arama yapılmış, aramalarda (2) gr. Esrar maddesi ile (1) adet Sentetik Ecza maddesi ve (100) adet 9x9 mm çapında mermi ele geçirilmiş olup, (8) şüpheli hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan ayrıca adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan (1)’ i tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

 07/06/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan şüpheli (2) şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (1) gr. Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

 08/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet suçu kapmasında (14) kök Kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup; olay ile ilgili tahkikat devam etmektedir.

 09/06/2022 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada toplam (50) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.” denildi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.