MÜSABAKALAR SONA ERDi

Spor 04.04.2019 - 17:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3832+ kez okundu.
 

MÜSABAKALAR SONA ERDi

Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.“Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız/Erkek Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları 19 Eylül Stadı’nda düzenlendi.  19 Eylül Stadı'nda yapılan yarışmalarda sporcular uzun atlama, yüksek atlama, gülle atma, cirit atma, 60 ve 80 metre erkek ve kadınlar, 80 metre engelli kadınlar, 100 metre engelli erkekler, 800 metre kadınlar, 800 metre erkekler, 1000 metre kadınlar, 800 metre erkekler, 5X60 kız ve erkek bayrak yarışında dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. ”Yapılan yarışmalarda, kızlarda ve erkeklerde 17’şer takım, 95 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Eylül Stadında gerçekleşen müsabakalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,  tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Okul idarecilerini ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Dereceye Giren Takımlar: Küçük Erkekler. 1. ÜNYE YENİKENT O.O 2. FATSA MEHMET AKİF E.O 3. FATSA BÜYÜK ATA O.O 4. KORGAN ORTAOKULU 5. ÇAMAŞ ŞEHİT ŞENER K.O 6. KORGAN Y.İ.B.O 7. PERŞEMBE İMAM H.O.O 8. YAĞIZLI  Ş.ORTAOKULU 9. ÜNYE TEKKİRA O.O Küçük Kızlar. 1.FATSA MEHMET AKİF E.O 2. ÇAMAŞ ŞEHİT ŞENER K.İH 3. ÜNYE YENİKENT O. 4. YALIKÖY ORTAOKULU 5. FATSA BÜYÜK ATA O.O 6. KORGAN ORTAOKULU 7. ÇATALPINAR ŞEHİT H.Ö. 8. PERŞEMBE ŞEHİT H.İHO HABER MERKEZİ
Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.“Okul Sporları Atletizm Küçükler Kız/Erkek Atletizm İl Birinciliği Yarışmaları 19 Eylül Stadı’nda düzenlendi. 
19 Eylül Stadı'nda yapılan yarışmalarda sporcular uzun atlama, yüksek atlama, gülle atma, cirit atma, 60 ve 80 metre erkek ve kadınlar, 80 metre engelli kadınlar, 100 metre engelli erkekler, 800 metre kadınlar, 800 metre erkekler, 1000 metre kadınlar, 800 metre erkekler, 5X60 kız ve erkek bayrak yarışında dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.
”Yapılan yarışmalarda, kızlarda ve erkeklerde 17’şer takım, 95 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 19 Eylül Stadında gerçekleşen müsabakalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcuları Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,  tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Okul idarecilerini ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Dereceye Giren Takımlar:
Küçük Erkekler.
1. ÜNYE YENİKENT O.O
2. FATSA MEHMET AKİF E.O
3. FATSA BÜYÜK ATA O.O
4. KORGAN ORTAOKULU
5. ÇAMAŞ ŞEHİT ŞENER K.O
6. KORGAN Y.İ.B.O
7. PERŞEMBE İMAM H.O.O
8. YAĞIZLI  Ş.ORTAOKULU
9. ÜNYE TEKKİRA O.O
Küçük Kızlar.
1.FATSA MEHMET AKİF E.O
2. ÇAMAŞ ŞEHİT ŞENER K.İH
3. ÜNYE YENİKENT O.
4. YALIKÖY ORTAOKULU
5. FATSA BÜYÜK ATA O.O
6. KORGAN ORTAOKULU
7. ÇATALPINAR ŞEHİT H.Ö.
8. PERŞEMBE ŞEHİT H.İHO
HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.