MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gündem 01.05.2018 - 10:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4334+ kez okundu.
 

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cumhuriyet tarihinin en büyük yol ve su yatırımına imza atılan Ordu’da, iki günde 48 muhtar Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük yol ve su yatırımına imza atılan Ordu’da, iki günde 48 muhtar Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 13 İlde Büyükşehir Belediyesi Kurulmasına İlişkin Kanun'da değişiklik yapan yasayla 2013 yılında büyükşehir kapsamına alınan Ordu ilinde 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından değişim ve dönüşüm devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz başkanlığında, yeni kurulan belediyeler arasında kurumsal yapısını en hızlı şekilde tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 4 yılda hayata geçirdiği dev projelerle adından söz ettiriyor.19 ilçesi ve mahalleleriyle birlikte topyekün bir kalkınma içerisine giren Ordu’da tamamlanan ve devam eden çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor MUHTARLARLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ Son iki günde 48 mahalle muhtarının teşekkür ziyaretinde bulunduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’yu marka ve parmakla gösterilen bir il yapmak için çalıştıklarını belirtti. Ordu’nun sorunlarını bir bir çözmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Onlar en yakın çalışma arkadaşlarımız. Hep birlikte sorunları tartışarak çözüm üretiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el ele Ordu’muzu daha yaşanabilir, daha müreffeh bir şehir yapacağız” diye konuştu. 1500 KM YOL ASFALTLA BULUŞTU Ordu ilinde yol ve altyapıda Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını yaptıklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’muzun en önemli sorunları noktasında yaptırdığımız anketlerde, birinci sorun yol, ikinci sorun su ve üçüncü sorun ise çöp olarak ortaya çıkmıştı. Göreve gelir gelmez, bu sorunların çözümü için çalışma başlattık. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilimizde, ülkemiz sınırlarını aşan uzunlukta tam 1500 km yolu asfaltla buluşturup, mahallelerimizi asfalt konforuna kavuşturduk. Altyapı ve suya 360 milyon TL yatırım yaptık. Karadeniz’in incisi Ordu’da 19 ilçemizde 23 farklı noktaya dökülen çöpü kaldırdık. Şimdi çöpten elektrik üretiyoruz. Tüm ilçelerimizde tamamlanan yatırımlar, devam eden projelerimizle birlikte ‘Marka Kent Ordu’yu geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Enver Yılmaz, devam eden projeler tamamlandığında Ordu’nun parmakla gösterilecek ve model bir büyükşehir olacağını belirterek sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet tarihinin en büyük yol ve su yatırımına imza atılan Ordu’da, iki günde 48 muhtar Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük yol ve su yatırımına imza atılan Ordu’da, iki günde 48 muhtar Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
13 İlde Büyükşehir Belediyesi Kurulmasına İlişkin Kanun'da değişiklik yapan yasayla 2013 yılında büyükşehir kapsamına alınan Ordu ilinde 30 Mart 2014 seçimlerinin ardından değişim ve dönüşüm devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz başkanlığında, yeni kurulan belediyeler arasında kurumsal yapısını en hızlı şekilde tamamlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 4 yılda hayata geçirdiği dev projelerle adından söz ettiriyor.19 ilçesi ve mahalleleriyle birlikte topyekün bir kalkınma içerisine giren Ordu’da tamamlanan ve devam eden çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor
MUHTARLARLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ
Son iki günde 48 mahalle muhtarının teşekkür ziyaretinde bulunduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’yu marka ve parmakla gösterilen bir il yapmak için çalıştıklarını belirtti. Ordu’nun sorunlarını bir bir çözmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “Muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Onlar en yakın çalışma arkadaşlarımız. Hep birlikte sorunları tartışarak çözüm üretiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah el ele Ordu’muzu daha yaşanabilir, daha müreffeh bir şehir yapacağız” diye konuştu.
1500 KM YOL ASFALTLA BULUŞTU
Ordu ilinde yol ve altyapıda Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımını yaptıklarını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Ordu’muzun en önemli sorunları noktasında yaptırdığımız anketlerde, birinci sorun yol, ikinci sorun su ve üçüncü sorun ise çöp olarak ortaya çıkmıştı. Göreve gelir gelmez, bu sorunların çözümü için çalışma başlattık. Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip ilimizde, ülkemiz sınırlarını aşan uzunlukta tam 1500 km yolu asfaltla buluşturup, mahallelerimizi asfalt konforuna kavuşturduk. Altyapı ve suya 360 milyon TL yatırım yaptık. Karadeniz’in incisi Ordu’da 19 ilçemizde 23 farklı noktaya dökülen çöpü kaldırdık. Şimdi çöpten elektrik üretiyoruz. Tüm ilçelerimizde tamamlanan yatırımlar, devam eden projelerimizle birlikte ‘Marka Kent Ordu’yu geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Enver Yılmaz, devam eden projeler tamamlandığında Ordu’nun parmakla gösterilecek ve model bir büyükşehir olacağını belirterek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.