"MUHTARLAR MESLEKTAŞIMIZ"

Siyaset 05.03.2014 - 20:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3371+ kez okundu.
 

"MUHTARLAR MESLEKTAŞIMIZ"

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun Altınordu ilçesi merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde buluştu.

Başkan Torun, muhtarlara seslenerek, “Belediye Başkanlığı ve muhtarlık diğer hiçbir göreve benzemez. Bizler halkın her an yanında olması gereken insanlarız, bizler meslektaşız. Beş yıl daha bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini istiyorum ” dedi.  Ordu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ordu’nun Altınordu İlçesinde; merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. İskele Bahçe Restoran’ta gerçekleşen toplantıya, CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Altınordu İlçe Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.  Başkan Torun, öğle yemeğinin ardından yaptığı konuşmasında önemli mesajlar vererek belediye yönetimi ve mahalle yönetiminin bir arada düşünülmesi gerektiğini söyledi. Torun on yıllık belediye başkanlığı döneminde muhtarları mağdur etmediklerini belirterek, “ On yıldır Ordu Belediye Başkanlığı görevimi yerine getiriyorum. Makam kapımızda muhtarlarımızı asla bekletmedik, imkânlarımız dâhilinde muhtarlarımızın sorunlarına çözüm yolları aradık. Belediye Başkanlığı ve muhtarlık diğer hiçbir göreve benzemez. Bizler halkın her an yanında olması gereken insanlarız, bizler meslektaşız” dedi.  Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de muhtarların ve mahalle halkının her zaman yanında olacaklarının altını çizen Başkan Torun, adaylık süresini yeniden açıklayan ve ilk kez adaylığını koyacak olan muhtarlara başarılar dileyerek, şunları söyledi: “İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım ve Ordu’muzu daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Görev süresini bir kez daha adaylık yarışında yer almaktan yana kullanan ve ilk kez muhtarlık görevine adım atacak olan muhtar adaylarımıza 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyorum. Beş yıl daha bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini istiyorum.”  
Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun Altınordu ilçesi merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde buluştu.

Başkan Torun, muhtarlara seslenerek, “Belediye Başkanlığı ve muhtarlık diğer hiçbir göreve benzemez. Bizler halkın her an yanında olması gereken insanlarız, bizler meslektaşız. Beş yıl daha bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini istiyorum ” dedi. 

Ordu Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Torun, Ordu’nun Altınordu İlçesinde; merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. İskele Bahçe Restoran’ta gerçekleşen toplantıya, CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Altınordu İlçe Belediye Başkan Adayı Şenel Öztürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. 

Başkan Torun, öğle yemeğinin ardından yaptığı konuşmasında önemli mesajlar vererek belediye yönetimi ve mahalle yönetiminin bir arada düşünülmesi gerektiğini söyledi. Torun on yıllık belediye başkanlığı döneminde muhtarları mağdur etmediklerini belirterek, “ On yıldır Ordu Belediye Başkanlığı görevimi yerine getiriyorum. Makam kapımızda muhtarlarımızı asla bekletmedik, imkânlarımız dâhilinde muhtarlarımızın sorunlarına çözüm yolları aradık. Belediye Başkanlığı ve muhtarlık diğer hiçbir göreve benzemez. Bizler halkın her an yanında olması gereken insanlarız, bizler meslektaşız” dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de muhtarların ve mahalle halkının her zaman yanında olacaklarının altını çizen Başkan Torun, adaylık süresini yeniden açıklayan ve ilk kez adaylığını koyacak olan muhtarlara başarılar dileyerek, şunları söyledi: “İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım ve Ordu’muzu daha güzel yarınlara birlikte taşıyacağız. Görev süresini bir kez daha adaylık yarışında yer almaktan yana kullanan ve ilk kez muhtarlık görevine adım atacak olan muhtar adaylarımıza 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyorum. Beş yıl daha bu birlik ve beraberliğimizin sürmesini istiyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.