MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 04.08.2018 - 12:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3925+ kez okundu.
 

MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.  Valilik Büyük Toplantı Salonunda düzenlen muhtarlar toplantısına; Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.  Kaymakam Erten, muhtarların mahalleleriyle ilgili istek, talep ve şikâyetlerini dinledi.  Ardından ilgili kurum müdürleri söz alarak muhtarların istek ve taleplerini cevapladı.  Muhtarların taleplerinin dinlenmesi, kurumların yeni uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından Kaymakam Erten, tüm kurumlarımızın ve muhtarlarımızın iş birliği içerisinde olmalarını, mahalle bekçileri ile koordinasyon sağlamalarını ,fındık sezonu nedeniyle mahalle muhtarlarının duyarlı olmalarını, oluşabilecek olumsuzluklara karşı jandarma ve asayiş birimleriyle iletişim içerisinde olmalarını istedi.       
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.
Altınordu  Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.
 Valilik Büyük Toplantı Salonunda düzenlen muhtarlar toplantısına; Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
 Kaymakam Erten, muhtarların mahalleleriyle ilgili istek, talep ve şikâyetlerini dinledi.
 Ardından ilgili kurum müdürleri söz alarak muhtarların istek ve taleplerini cevapladı. 
Muhtarların taleplerinin dinlenmesi, kurumların yeni uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından Kaymakam Erten, tüm kurumlarımızın ve muhtarlarımızın iş birliği içerisinde olmalarını, mahalle bekçileri ile koordinasyon sağlamalarını ,fındık sezonu nedeniyle mahalle muhtarlarının duyarlı olmalarını, oluşabilecek olumsuzluklara karşı jandarma ve asayiş birimleriyle iletişim içerisinde olmalarını istedi.       
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.