MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Gündem 12.05.2018 - 09:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3267+ kez okundu.
 

MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi. YEDAŞ İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu düzenlen muhtarlar toplantısına; Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Kaymakam Erten, muhtarların mahalleleriyle ilgili istek, talep ve şikâyetlerini dinledi. Ardından ilgili kurum müdürleri söz alarak muhtarların istek ve taleplerini cevapladı. Muhtarların taleplerinin dinlenmesi, seçimle ilgili bilgilendirme ve kurumların yeni hayata uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından Kaymakam Erten, Ramazan Ayının yaklaşması münasebeti ile herkesin hassasiyet içerisinde bulunmasını, dayanışma ve yardımlaşmanın ön planda tutulmasını isteyerek, mahallelerde hurdacılara karşı tedbirli olunması, hırsızlıklara karşı önlem alınması, asayiş birimiyle her an irtibat içerisinde bulunmaları hususlarında ve havaların ısınmasıyla birlikte yoğun çalışma mevsimine girilmesi nedeniyle muhtarlarımızın taleplerinin çözüme kavuşturmaları için ilgili kurum müdürlerine taleplerinin en kısa sürede yerinde getirilmesi talimatı verdi.    
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten Başkanlığında 2018 Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısını gerçekleştirildi.
YEDAŞ İl Koordinatörlüğü Toplantı Salonu düzenlen muhtarlar toplantısına; Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Erten, muhtarların mahalleleriyle ilgili istek, talep ve şikâyetlerini dinledi.
Ardından ilgili kurum müdürleri söz alarak muhtarların istek ve taleplerini cevapladı.
Muhtarların taleplerinin dinlenmesi, seçimle ilgili bilgilendirme ve kurumların yeni hayata uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından Kaymakam Erten, Ramazan Ayının yaklaşması münasebeti ile herkesin hassasiyet içerisinde bulunmasını, dayanışma ve yardımlaşmanın ön planda tutulmasını isteyerek, mahallelerde hurdacılara karşı tedbirli olunması, hırsızlıklara karşı önlem alınması, asayiş birimiyle her an irtibat içerisinde bulunmaları hususlarında ve havaların ısınmasıyla birlikte yoğun çalışma mevsimine girilmesi nedeniyle muhtarlarımızın taleplerinin çözüme kavuşturmaları için ilgili kurum müdürlerine taleplerinin en kısa sürede yerinde getirilmesi talimatı verdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.