MUHTAR EŞLERİ VALİ KONAĞINDA

Gündem 28.11.2018 - 12:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1655+ kez okundu.
 

MUHTAR EŞLERİ VALİ KONAĞINDA

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bu defa muhtar eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bu defa muhtar eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı. Şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri hem ziyaret eden hem de Vali Konağında ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un bugünkü konukları ise muhtar eşleri oldu. Altınordu ilçesine bağlı 24 mahalle muhtar eşleriyle bir araya gelen Bayan Yavuz, hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. Akyazı, Aziziye, Bahçelievler, Bucak, Durugöl, Düz, Burhanettin, Karşıyaka, Kirazlimanı, Saray, Şahincili, Şarkiye, Şirinevler, Yenimahalle, Akçatepe, Kayabaşı, Yemişli, Çavuşlar, Yemişli, Delikkaya, Terzili, Düzköy, Yıldızlı, Güzelyalı ve Kovancı mahalle muhtarlarının eşlerini Vali Konağı’nda misafir eden Bayan Yavuz, ”Sizleri yakından tanımak, Güzel Ordu’muza hizmet etmek noktasında hep birlikte neler yapabiliriz, görüş alışverişinde bulunmak istedim. Sizlerin fikirleri bizler için çok önemli” diye konuştu. Muhtar eşlerinden mahallelerinde yaşanan sorunları dinleyerek tek tek not alan Bayan Yavuz, ”Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu, ne zaman isterseniz bizlerle çok rahat bir şekilde ulaşabileceğinizi özellikle belirtmek isterim. Sizleri tanımaktan son derece mutlu olduğumu da söylemek istiyorum” dedi.  İlk defa Vali Konağına geldiklerini ve memnuniyet duyduklarını ifade eden muhtar eşleri, ”Nazik daveti dolayısıyla sayın Valimiz Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok sıcakkanlı, misafirperver ve alçak gönüllü. İlk kez Vali Konağına gelmiş olmamıza rağmen yıllardır geliyormuş sıcaklığını htik. Kendisini tanıma fırsatı bulduğumuz için mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin, Allah devletimizi yüceltsin” diyerek, duygularını dile getirdiler.    
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bu defa muhtar eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı.
Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, bu defa muhtar eşlerini Vali Konağı’nda ağırladı.
Şehit, gazi, dul, yetim, hasta, yaşlı, engelli aileler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri hem ziyaret eden hem de Vali Konağında ağırlayan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’un bugünkü konukları ise muhtar eşleri oldu.
Altınordu ilçesine bağlı 24 mahalle muhtar eşleriyle bir araya gelen Bayan Yavuz, hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti.
Akyazı, Aziziye, Bahçelievler, Bucak, Durugöl, Düz, Burhanettin, Karşıyaka, Kirazlimanı, Saray, Şahincili, Şarkiye, Şirinevler, Yenimahalle, Akçatepe, Kayabaşı, Yemişli, Çavuşlar, Yemişli, Delikkaya, Terzili, Düzköy, Yıldızlı, Güzelyalı ve Kovancı mahalle muhtarlarının eşlerini Vali Konağı’nda misafir eden Bayan Yavuz, ”Sizleri yakından tanımak, Güzel Ordu’muza hizmet etmek noktasında hep birlikte neler yapabiliriz, görüş alışverişinde bulunmak istedim. Sizlerin fikirleri bizler için çok önemli” diye konuştu.
Muhtar eşlerinden mahallelerinde yaşanan sorunları dinleyerek tek tek not alan Bayan Yavuz, ”Kapımızın sizlere her zaman açık olduğunu, ne zaman isterseniz bizlerle çok rahat bir şekilde ulaşabileceğinizi özellikle belirtmek isterim. Sizleri tanımaktan son derece mutlu olduğumu da söylemek istiyorum” dedi.
 İlk defa Vali Konağına geldiklerini ve memnuniyet duyduklarını ifade eden muhtar eşleri, ”Nazik daveti dolayısıyla sayın Valimiz Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok sıcakkanlı, misafirperver ve alçak gönüllü. İlk kez Vali Konağına gelmiş olmamıza rağmen yıllardır geliyormuş sıcaklığını htik. Kendisini tanıma fırsatı bulduğumuz için mutlu olduk. Allah devletimize zeval vermesin, Allah devletimizi yüceltsin” diyerek, duygularını dile getirdiler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.