MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim 23.02.2021 - 16:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3879+ kez okundu.
 

MÜDÜRLER TOPLANTISI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu , istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu , istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Toplantıda yüz yüze eğitim süreci için yapılan hazırlıklar değerlendirilirken, uzaktan eğitim süreci, TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı konuları görüşülerek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışmalarının desteklenmesi gerektiği vurgulandı.   Öğrencilerimizin alan, dal seçimi konusunda okul rehber öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğrencilerimize rehberlik etmek üzere süreç içerisinde yer almaları gerektiğini vurgulayan Müdürü, İlçe Müdürlerimizden de sahada aktif olmalarını istedi. Müdür, projeler ve eğitim yatırımları konusundaki çalışmaların başarılı şekilde ilerlediğini belirterek memnuniyetini ifade ederken, süreç içerisindeki başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizi tebrik etti.    
İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu , istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu , istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.
Toplantıda yüz yüze eğitim süreci için yapılan hazırlıklar değerlendirilirken, uzaktan eğitim süreci, TÜBİTAK Bilim Fuarı Destekleme Programı konuları görüşülerek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışmalarının desteklenmesi gerektiği vurgulandı.  
Öğrencilerimizin alan, dal seçimi konusunda okul rehber öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğrencilerimize rehberlik etmek üzere süreç içerisinde yer almaları gerektiğini vurgulayan Müdürü, İlçe Müdürlerimizden de sahada aktif olmalarını istedi.
Müdür, projeler ve eğitim yatırımları konusundaki çalışmaların başarılı şekilde ilerlediğini belirterek memnuniyetini ifade ederken, süreç içerisindeki başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Millî Eğitim Müdürlerimizi tebrik etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.