MÜDÜR VARGELOĞLU, PERŞEMBE İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Eğitim 11.02.2021 - 22:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4310+ kez okundu.
 

MÜDÜR VARGELOĞLU, PERŞEMBE İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

İl Millî Eğitim Müdürü Perşembe'de Okul/Kurum Ziyaretlerinde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü  Perşembe'de Okul/Kurum Ziyaretlerinde Bulundu İlçeleri ziyaret ederek, uzaktan eğitim sürecinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini planlanan yüze yüze eğitim süreci ve eğitim yatırımlarımızı yerinde görmeye devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Ramazan Töngel ile birlikte Perşembe ilçesini ziyaret etti. Perşembe ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve İlçe Şube Müdürleri tarafından karşılanan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, bir dizi okul ziyaretlerinde bulundu. İlçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve ziyarette bulunduğu okul/kurum idarecilerinden bilgi alan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, okulların derslik, öğretmenler odası, tasarım beceri atölyesi, çok amaçlı salon, yemekhane, kütüphane, kantin ve birimlerini ziyaret etti. Ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu.  Perşembe ilçe ziyaretinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen kurslarda kursiyerlerle buluşan Müdürümüz, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İşlerinde kolaylıklar diledi.  
İl Millî Eğitim Müdürü Perşembe'de Okul/Kurum Ziyaretlerinde Bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü  Perşembe'de Okul/Kurum Ziyaretlerinde Bulundu
İlçeleri ziyaret ederek, uzaktan eğitim sürecinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini planlanan yüze yüze eğitim süreci ve eğitim yatırımlarımızı yerinde görmeye devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Şube Müdürü  Ramazan Töngel ile birlikte Perşembe ilçesini ziyaret etti.
Perşembe ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve İlçe Şube Müdürleri tarafından karşılanan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, bir dizi okul ziyaretlerinde bulundu.
İlçede yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çulfaz ve ziyarette bulunduğu okul/kurum idarecilerinden bilgi alan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, okulların derslik, öğretmenler odası, tasarım beceri atölyesi, çok amaçlı salon, yemekhane, kütüphane, kantin ve birimlerini ziyaret etti. Ziyarette, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Müdür, yapılması gerekenlerle ilgili talimatlarda bulundu. 
Perşembe ilçe ziyaretinde, Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülen kurslarda kursiyerlerle buluşan Müdürümüz, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İşlerinde kolaylıklar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.