MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Eğitim 16.08.2020 - 23:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3640+ kez okundu.
 

MÜDÜR VARGELOĞLU İLÇE ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Ziyaretlerini Akkuş İle Tamamladıİlçeleri ziyaret ederek yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gören İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Akkuş İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilimiz 19 ilçe ziyaretini tamamladı.

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Ziyaretlerini Akkuş İle Tamamladıİlçeleri ziyaret ederek yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gören İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Akkuş İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilimiz 19 ilçe ziyaretini tamamladı. İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesinden sorumlu Şube Müdürü  Erol Başar’ın beraberinde bulunduğu ilçe ziyaretinde, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilçelerimizde ziyaretlerine devam edeceğini belirten Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu,, ilk olarak Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.  Ziyarette, Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan’dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımlarımız, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing alan Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek, personellerle sohbet etti. İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’yi ziyaret eden Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Akkuş ilçe ziyaretine okul ve kurumlarımızı ziyaretler ile devam eden Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu,  okullarda mevcut fiziki durumu yerinde görürken, 2020-2021 eğitim öğretim yılı öncesinde yürütülen hazırlık çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Okulları ziyaret ederek, derslikler, laboratuvar, pansiyon binası ve yemekhanelerde incelemelerde bulundu.  Yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gören Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.         
Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Ziyaretlerini Akkuş İle Tamamladıİlçeleri ziyaret ederek yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gören İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Akkuş İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilimiz 19 ilçe ziyaretini tamamladı.

Ordu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İlçe Ziyaretlerini Akkuş İle Tamamladıİlçeleri ziyaret ederek yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde gören İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, beraberinde İl Millî Eğitim Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte Akkuş İlçemizde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, ilimiz 19 ilçe ziyaretini tamamladı.
İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesinden sorumlu Şube Müdürü  Erol Başar’ın beraberinde bulunduğu ilçe ziyaretinde, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilçelerimizde ziyaretlerine devam edeceğini belirten Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu,, ilk olarak Akkuş İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. 
Ziyarette, Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çalışkan’dan ilçedeki okul ve kurumların eğitim öğretim durumları, eğitim yatırımlarımız, yürütülen projeler ve yapılan faaliyetler hakkında brifing alan Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek, personellerle sohbet etti.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından Akkuş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’yi ziyaret eden Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve yapılacak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Akkuş ilçe ziyaretine okul ve kurumlarımızı ziyaretler ile devam eden Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu,  okullarda mevcut fiziki durumu yerinde görürken, 2020-2021 eğitim öğretim yılı öncesinde yürütülen hazırlık çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Okulları ziyaret ederek, derslikler, laboratuvar, pansiyon binası ve yemekhanelerde incelemelerde bulundu. 
Yapılan onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde gören Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, yapılması gerekenlerle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.     
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.