MÜDÜR KASAPOĞLU’DAN, AKKUŞ DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Sağlık 02.03.2022 - 08:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3261+ kez okundu.
 

MÜDÜR KASAPOĞLU’DAN, AKKUŞ DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ile birlikte Akkuş Devlet Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ile birlikte Akkuş Devlet Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Acil servis, diyaliz ünitesi ve aşı uygulama alanı başta olmak üzere hastane hizmet birimlerini ziyaret eden Dr.Kasapoğlu, görevli personel ile sohbet ederek başarılar diledi. Hastalarımıza da geçmiş olsun dileklerini sundu. Başhekim Uzm.Dr.Ekrem Dutoğlu ve diğer hastane yöneticilerinden sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi alan Dr.Kasapoğlu, İlimiz genelinde yaygınlaştırılan ve Akkuş’ta da vatandaşlarımıza uygulanmaya başlanan yerli ve milli aşımız Turkovac’a olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dr.Kasapoğlu, “ilk olarak Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz yerli ve milli aşımız Turkovac’ı geçen hafta itibariyle Ordu genelinde yaygınlaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın yerli aşımıza olan ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Hatırlatma dozlarımızı ihmal etmeyelim. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan insanlarımızı aşıyla covid-19’dan koruyabiliriz. Hatırlatma dozlarını yaptıran tüm vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Hatırlatma dozunu yaptırmamış herkesi de bir an önce yaptırmaya davet ediyorum.” dedi.  
Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ile birlikte Akkuş Devlet Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü  Dr.Mustafa Kasapoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş ile birlikte Akkuş Devlet Hastanesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

Acil servis, diyaliz ünitesi ve aşı uygulama alanı başta olmak üzere hastane hizmet birimlerini ziyaret eden Dr.Kasapoğlu, görevli personel ile sohbet ederek başarılar diledi. Hastalarımıza da geçmiş olsun dileklerini sundu. Başhekim Uzm.Dr.Ekrem Dutoğlu ve diğer hastane yöneticilerinden sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi alan Dr.Kasapoğlu, İlimiz genelinde yaygınlaştırılan ve Akkuş’ta da vatandaşlarımıza uygulanmaya başlanan yerli ve milli aşımız Turkovac’a olan ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dr.Kasapoğlu, “ilk olarak Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vatandaşlarımızın kullanımına sunduğumuz yerli ve milli aşımız Turkovac’ı geçen hafta itibariyle Ordu genelinde yaygınlaştırmış bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın yerli aşımıza olan ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Hatırlatma dozlarımızı ihmal etmeyelim. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan insanlarımızı aşıyla covid-19’dan koruyabiliriz. Hatırlatma dozlarını yaptıran tüm vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Hatırlatma dozunu yaptırmamış herkesi de bir an önce yaptırmaya davet ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.