MÜDÜR GENÇ'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Gündem 09.07.2018 - 11:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3784+ kez okundu.
 

MÜDÜR GENÇ'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Danişment Gazi, Emir Kümbet ve Danişmentli Beyliği Şehitlerini Anma programı İçin teşekkür mesajı yayınladı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Danişment Gazi, Emir Kümbet ve Danişmentli Beyliği Şehitlerini Anma programı İçin teşekkür mesajı yayınladı. İl Müdürü Mustafa Genç sosyal medya hesabında yayınladığı mesajda; Türklerin Karadeniz’e ilk giriş kapısı olan Ordu Aybastı Perşembe Yaylasında 1105 yılında Trabzon Rum Devletine karşı savaşırken şehit düşen Danişment Gazi, Danişment Gazi’nin komutanı Emir Kümbet ve  Danişmentli Beyliği Şehitleri İçin Gençlik ve Spor Bakanlığımız Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğümüzün desteği ile T.C Ordu Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında Aybastı Kaymakamlığımızın ve Aybastı Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen programa soğuk, sis ve Yağmur’a rağmen 2.500’e yakın genç katıldı. Programa katılan Vali Yardımcısı Sn Adem Öztürk’e, Sn Ekrem Ballı’ya, Eski Bakanlardan Sn Metin Emiroğlu’na, Bakanlığımız Daire Başkanlarımız Sn Feridun Cemal Sofuoğlu ve Şahsuvar Erbaş’a, Aybastı Kaymakam Sn Refik Özsoy’a, Niksar Kaymakamı Sn Selami Kapankaya’ya, İl Jandarma Komutanımız Sn Albay Tolunay Başer’e, Aybastı Belediye Başkanı  Sn İzzet Gündoğar’a Çatalpınar, Kabataş ve Arapgir Belediye Başkanlarımıza, Özellikle iki gün boyunca Yağmur altında organizasyon yerini hazırlayan İl Müdürlüğümüz teknik ekibine ve Aybastı Belediyemizin teknik ekiplerine, programın lojistik, ulaşım ve organizasyonunda görev alan mesai arkadaşlarıma, 19 ilçeden gençleri programa yönlendirip gelmelerini sağlayan ilçe Müdürlerimize, antrenörlerimize, İzci kulüplerimize, programa değer verip gazete sayfalarında ve televizyon ekranlarında yer veren basın kuruluşlarına, soğuk ve yağmura rağmen programa gelen ajans muhabirlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim. Ayrıca 1200 km uzaklıktan Programda gösteri yapmak İçin gelen Balıkesir Akıncılar Atlı Okçuluk Spor Kulübü Başkanı M. Enis Yurdakök ve ekibine teşekkür ederim.  HABER MERKEZİ  
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Danişment Gazi, Emir Kümbet ve Danişmentli Beyliği Şehitlerini Anma programı İçin teşekkür mesajı yayınladı.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Danişment Gazi, Emir Kümbet ve Danişmentli Beyliği Şehitlerini Anma programı İçin teşekkür mesajı yayınladı.
İl Müdürü Mustafa Genç sosyal medya hesabında yayınladığı mesajda; Türklerin Karadeniz’e ilk giriş kapısı olan Ordu Aybastı Perşembe Yaylasında 1105 yılında Trabzon Rum Devletine karşı savaşırken şehit düşen Danişment Gazi, Danişment Gazi’nin komutanı Emir Kümbet ve  Danişmentli Beyliği Şehitleri İçin Gençlik ve Spor Bakanlığımız Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğümüzün desteği ile T.C Ordu Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafında Aybastı Kaymakamlığımızın ve Aybastı Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen programa soğuk, sis ve Yağmur’a rağmen 2.500’e yakın genç katıldı.
Programa katılan Vali Yardımcısı Sn Adem Öztürk’e, Sn Ekrem Ballı’ya, Eski Bakanlardan Sn Metin Emiroğlu’na, Bakanlığımız Daire Başkanlarımız Sn Feridun Cemal Sofuoğlu ve Şahsuvar Erbaş’a, Aybastı Kaymakam Sn Refik Özsoy’a, Niksar Kaymakamı Sn Selami Kapankaya’ya, İl Jandarma Komutanımız Sn Albay Tolunay Başer’e, Aybastı Belediye Başkanı  Sn İzzet Gündoğar’a Çatalpınar, Kabataş ve Arapgir Belediye Başkanlarımıza,
Özellikle iki gün boyunca Yağmur altında organizasyon yerini hazırlayan İl Müdürlüğümüz teknik ekibine ve Aybastı Belediyemizin teknik ekiplerine, programın lojistik, ulaşım ve organizasyonunda görev alan mesai arkadaşlarıma, 19 ilçeden gençleri programa yönlendirip gelmelerini sağlayan ilçe Müdürlerimize, antrenörlerimize, İzci kulüplerimize, programa değer verip gazete sayfalarında ve televizyon ekranlarında yer veren basın kuruluşlarına, soğuk ve yağmura rağmen programa gelen ajans muhabirlerimize şahsım ve kurumum adına teşekkür ederim.
Ayrıca 1200 km uzaklıktan Programda gösteri yapmak İçin gelen Balıkesir Akıncılar Atlı Okçuluk Spor Kulübü Başkanı M. Enis Yurdakök ve ekibine teşekkür ederim. 
HABER MERKEZİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.