MÜDÜR GENÇ’TEN iLÇE ZiYARETLERi SÜRÜYOR

Spor 19.07.2018 - 15:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3099+ kez okundu.
 

MÜDÜR GENÇ’TEN iLÇE ZiYARETLERi SÜRÜYOR

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.  İlçe ve faal halde bulunan spor faaliyetlerini ve inşaat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç’in ilk durağı Ulubey oldu. İl Müdürü Mustafa Genç Ulubey İlçesinde yer alan Spor Salonunu ziyaret ederek antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Genç sporcuların isteklerini ve taleplerini dinledi. Daha sonra Ulubey İlçe İzcilik Evi inşaatını inceleyen Genç, inşaat süreci hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle devam eden Ulubey İlçe İzcilik Evi inşaatı bakım ve onarım işlemleri bittiğinde Ulusal İzcilik kamplarına ev sahipliği yapacak. Genç’in son durağı ise Gürgentepe oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Gürgentepe ilçe Spor Salonuna yapılacak Radyan Isı Sistemi için çalışmaları inceleyen İl müdürümü Mustafa Genç İlçe Spor Salonunu hakkında da son bilgileri aldı.   
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti. 

İlçe ve faal halde bulunan spor faaliyetlerini ve inşaat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç’in ilk durağı Ulubey oldu. İl Müdürü Mustafa Genç Ulubey İlçesinde yer alan Spor Salonunu ziyaret ederek antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Genç sporcuların isteklerini ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Ulubey İlçe İzcilik Evi inşaatını inceleyen Genç, inşaat süreci hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle devam eden Ulubey İlçe İzcilik Evi inşaatı bakım ve onarım işlemleri bittiğinde Ulusal İzcilik kamplarına ev sahipliği yapacak.

Genç’in son durağı ise Gürgentepe oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle Gürgentepe ilçe Spor Salonuna yapılacak Radyan Isı Sistemi için çalışmaları inceleyen İl müdürümü Mustafa Genç İlçe Spor Salonunu hakkında da son bilgileri aldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.