MÜDÜR GENÇ SPORCULARIN YANINDA

Spor 13.11.2018 - 13:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1756+ kez okundu.
 

MÜDÜR GENÇ SPORCULARIN YANINDA

İlçe ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden ve gittiği ilçelerde sporculara başarılı olmanın yolunu anlatan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların yanında olmaya devam ediyor.

İlçe ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden ve gittiği ilçelerde sporculara  başarılı olmanın yolunu anlatan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların yanında olmaya devam ediyor. Ordu’da ulaşılmadık sporcu ve spor alanı bırakmamaya özen göstererek tüm sporcularla tek tek ilgilenen Mustafa Genç dün Fatsa ve Ünye ilçesindeydi. Fatsa ve Ünye deki spor salonlarını gezerek antrenman yapan sporcuları takip eden Spor İl Müdürü antrenman yapan gençlere sporun öneminden bahsetti. 1994 Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırarak büyük bir gurura imza atan ve bu başarının yollarını gençlere göstermeye çalışan Mustafa Genç sporculara yaptığı açıklamada: “hangi branşta mücadele ederseniz edin başarıya ulaşmanın tek yolu çok çalışmaktır. Çalıştığınız zaman azmin önünde hiçbir şey duramaz. Ama bu başarıyı bir de eğitimle taçlandırmanız gerekmekte çünkü ileride belli bir yere gelebilmeniz için üniversite bitirmiş olmanız gerekiyor bu yüzden eğitim çok önemli. Spora devam etmek ve başarıya ulaşmak istiyorsanız eğitim birinci önceliğiniz olmalı. Salonlara hayat veren sizin gibi değerli sporculardır.  Spor salonlarının dolu olması bizleri sevindiriyor. Sizler salonlarda olmazsanız bu salonların hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden Gençlik ve Spor  Bakanlığımız adına sizlerin salonlarımızdan daha iyi hizmet alabilmeniz ve başarıya ulaşabilmeniz için tüm destekleri vermeye çalışıyoruz bu anlamda spora ve sporculara daha iyi hizmet sunmamız için bizden ve sizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve emeği geçen herkese sizler adına teşekkür ederim açıklamasını yaptı. Ünye İlçe spor salonlarında Güreş , Judo ,Taekwondo ,Voleybol ,Halter , Atletizm branşlarında antrenman yapan sporcularla tek tek ilgilenen  Mustafa Genç sporculara çikolata ikramında da bulundu. 
İlçe ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden ve gittiği ilçelerde sporculara başarılı olmanın yolunu anlatan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların yanında olmaya devam ediyor.

İlçe ziyaretlerine dur durak bilmeden devam eden ve gittiği ilçelerde sporculara  başarılı olmanın yolunu anlatan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporcuların yanında olmaya devam ediyor.
Ordu’da ulaşılmadık sporcu ve spor alanı bırakmamaya özen göstererek tüm sporcularla tek tek ilgilenen Mustafa Genç dün Fatsa ve Ünye ilçesindeydi.
Fatsa ve Ünye deki spor salonlarını gezerek antrenman yapan sporcuları takip eden Spor İl Müdürü antrenman yapan gençlere sporun öneminden bahsetti.
1994 Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırarak büyük bir gurura imza atan ve bu başarının yollarını gençlere göstermeye çalışan Mustafa Genç sporculara yaptığı açıklamada: “hangi branşta mücadele ederseniz edin başarıya ulaşmanın tek yolu çok çalışmaktır. Çalıştığınız zaman azmin önünde hiçbir şey duramaz. Ama bu başarıyı bir de eğitimle taçlandırmanız gerekmekte çünkü ileride belli bir yere gelebilmeniz için üniversite bitirmiş olmanız gerekiyor bu yüzden eğitim çok önemli. Spora devam etmek ve başarıya ulaşmak istiyorsanız eğitim birinci önceliğiniz olmalı. Salonlara hayat veren sizin gibi değerli sporculardır.  Spor salonlarının dolu olması bizleri sevindiriyor. Sizler salonlarda olmazsanız bu salonların hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden Gençlik ve Spor  Bakanlığımız adına sizlerin salonlarımızdan daha iyi hizmet alabilmeniz ve başarıya ulaşabilmeniz için tüm destekleri vermeye çalışıyoruz bu anlamda spora ve sporculara daha iyi hizmet sunmamız için bizden ve sizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a ve emeği geçen herkese sizler adına teşekkür ederim açıklamasını yaptı.
Ünye İlçe spor salonlarında Güreş , Judo ,Taekwondo ,Voleybol ,Halter , Atletizm branşlarında antrenman yapan sporcularla tek tek ilgilenen  Mustafa Genç sporculara çikolata ikramında da bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.