MÜDÜR GENÇ İNCELEMELERDE BULUNDU

Spor 17.07.2018 - 14:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3449+ kez okundu.
 

MÜDÜR GENÇ İNCELEMELERDE BULUNDU

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.  İlçe ve faal halde bulunan spor faaliyetlerini ve inşaat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç’in ilk durağı Perşembe İlçesi Spor Salonu oldu. Perşembe İlçesinde yer alan Spor Salonunu ziyaret eden Genç, antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Genç, sporcuların isteklerini ve taleplerini dinleyerek spor hayatlarında başarılar diledi. Genç’in bir sonraki durağı ise Fatsa oldu. 2018-2019 sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un müsabakalarını oynayacağı stat için yenileme çalışmaları inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle devam eden çalışmalarla yakından ilgilendi. çalışmaların son durumu hakkında Fatsa Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek’ten bilgi alan Genç, stadın her köşesini tek tek gezdi. Mustafa Genç’in daha sonraki rotası ise Çamaş oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Çamaş’ta inşaatına başlanan ve bitiminde Camaş’ın ilk Spor Salonu olacak olan Spor Salonu için inşaat çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Çamaş Spor ilçe Müdürü Fahri Topal’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında ise Ordu Gençlik Çamaş Kaymakamı Murat Kaplay ve Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden’i makamında ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ’de yapılabilecek spor faaliyetleri hakkında istişarede bulundu.  
Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçelerde ki spor faaliyetlerini incelemeye devam etti. 
İlçe ve faal halde bulunan spor faaliyetlerini ve inşaat çalışmalarını inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç’in ilk durağı Perşembe İlçesi Spor Salonu oldu. Perşembe İlçesinde yer alan Spor Salonunu ziyaret eden Genç, antrenman yapan sporcularla bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Genç, sporcuların isteklerini ve taleplerini dinleyerek spor hayatlarında başarılar diledi. Genç’in bir sonraki durağı ise Fatsa oldu. 2018-2019 sezonunda TFF 3. Lig’de mücadele edecek Fatsa Belediyespor’un müsabakalarını oynayacağı stat için yenileme çalışmaları inceleyen İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle devam eden çalışmalarla yakından ilgilendi. çalışmaların son durumu hakkında Fatsa Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek’ten bilgi alan Genç, stadın her köşesini tek tek gezdi.
Mustafa Genç’in daha sonraki rotası ise Çamaş oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Çamaş’ta inşaatına başlanan ve bitiminde Camaş’ın ilk Spor Salonu olacak olan Spor Salonu için inşaat çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Çamaş Spor ilçe Müdürü Fahri Topal’dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sonrasında ise Ordu Gençlik Çamaş Kaymakamı Murat Kaplay ve Çamaş Belediye Başkanı Alahitdin Giden’i makamında ziyaret eden Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ’de yapılabilecek spor faaliyetleri hakkında istişarede bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.