MUAY THAi SPORCULARI GENÇ’i ZiYARET ETTi

Spor 29.04.2022 - 20:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3394+ kez okundu.
 

MUAY THAi SPORCULARI GENÇ’i ZiYARET ETTi

Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular ve antrenörleri Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular ve antrenörleri Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Antalya Kemer İlçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden Berna Tut ve Hanife Kaya, antrenörleri Veda Tut ve Savaş Çakmak Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.26-31 Mart 2022 tarihinde Antalya Kemer’de 355 sporcunun katılımı ile düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda Ordulu Muay Thai Sporcuları 54 Kilogramda Berna Tut Türkiye Üçüncüsü ve 71 Kilogramda Hanife Kaya Türkiye Üçüncüsü oldu. Türkiye genelinden 355 Sporcu iştirak ederek 2022 Elit Büyükler Şampiyonu olmak veya ilk dörde girerek Süper Lig’e girmek için seyir zevki yüksek müsabakalar yaptı. Antrenör Savaş Çakmak, “Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız Büyük Bayanlarda 71 kilogramda Türkiye İkincisi, 54 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu. Dereceye giren sporcularımız yapılacak süper lig müsabakalarında yarı final ve final müsabakaları olacak. Sporcularımız için ilk olacak bu süper lig müsabakaları 22 Mayıs 2022 tarihinde Samsun’da olacak. Burada elde edilecek başarı sonucunda da sporcularımız inşallah bu yıl yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklar. Bizlere desteğini esirgemeyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e teşekkür ediyoruz.”dedi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Sizleri ve sporcularımızı kutlarız. Gerçekten büyük emekler ile Büyükler kategorisinde yapılan dereceler bizler için çok kıymetli. İnşallah sporcularımız Süper Lig müsabakalarında da en iyi dereceleri alırlar ve Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanırlar ve ülkemizi temsil ederler. Sizlerin daha öncelerde de önemli başarıları var. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”dedi. Milli Sporcu Berna Tut,” Duygu ve düşünceleriniz için teşekkür ediyoruz. Şampiyona atmosferi son derece güzeldi. Günde bir maç yapıyorduk. Bizim için çok önemli bir tecrübe oldu. Şampiyonayı üçüncü olarak tamamladım. Mayıs ayında Samsun’da yapılacak olan Süper lig müsabakalarında dövüşeceğiz. İnşallah güzel başarılar elde ederek Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanırız.”dedi. Muay Thai İl Temsilcisi ve Antrenör Veda Tut,” İlimizde 3400 e yakın lisanslı sporcumuz var. Alt yapıdan gelen ve ilimizi, ülkemizi temsil edebilecek kapasitede önemli sporcular yetişiyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e teşekkür ediyorum. Sporun her platformunda sporu destekleyen Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Ordu Valimize teşekkür ediyorum.”dedi.   
Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular ve antrenörleri Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda derece elde eden sporcular ve antrenörleri Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
Antalya Kemer İlçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye derecesi elde eden Berna Tut ve Hanife Kaya, antrenörleri Veda Tut ve Savaş Çakmak Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti.26-31 Mart 2022 tarihinde Antalya Kemer’de 355 sporcunun katılımı ile düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda Ordulu Muay Thai Sporcuları 54 Kilogramda Berna Tut Türkiye Üçüncüsü ve 71 Kilogramda Hanife Kaya Türkiye Üçüncüsü oldu. Türkiye genelinden 355 Sporcu iştirak ederek 2022 Elit Büyükler Şampiyonu olmak veya ilk dörde girerek Süper Lig’e girmek için seyir zevki yüksek müsabakalar yaptı.
Antrenör Savaş Çakmak, “Antalya Kemer ilçesinde düzenlenen Büyükler (Elite Erkek ve Kadın) Türkiye Şampiyonası’nda sporcularımız Büyük Bayanlarda 71 kilogramda Türkiye İkincisi, 54 Kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu. Dereceye giren sporcularımız yapılacak süper lig müsabakalarında yarı final ve final müsabakaları olacak. Sporcularımız için ilk olacak bu süper lig müsabakaları 22 Mayıs 2022 tarihinde Samsun’da olacak. Burada elde edilecek başarı sonucunda da sporcularımız inşallah bu yıl yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklar. Bizlere desteğini esirgemeyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e teşekkür ediyoruz.”dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç,” Sizleri ve sporcularımızı kutlarız. Gerçekten büyük emekler ile Büyükler kategorisinde yapılan dereceler bizler için çok kıymetli. İnşallah sporcularımız Süper Lig müsabakalarında da en iyi dereceleri alırlar ve Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanırlar ve ülkemizi temsil ederler. Sizlerin daha öncelerde de önemli başarıları var. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.”dedi.
Milli Sporcu Berna Tut,” Duygu ve düşünceleriniz için teşekkür ediyoruz. Şampiyona atmosferi son derece güzeldi. Günde bir maç yapıyorduk. Bizim için çok önemli bir tecrübe oldu. Şampiyonayı üçüncü olarak tamamladım. Mayıs ayında Samsun’da yapılacak olan Süper lig müsabakalarında dövüşeceğiz. İnşallah güzel başarılar elde ederek Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanırız.”dedi.
Muay Thai İl Temsilcisi ve Antrenör Veda Tut,” İlimizde 3400 e yakın lisanslı sporcumuz var. Alt yapıdan gelen ve ilimizi, ülkemizi temsil edebilecek kapasitede önemli sporcular yetişiyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç’e teşekkür ediyorum. Sporun her platformunda sporu destekleyen Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Ordu Valimize teşekkür ediyorum.”dedi. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.